7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,781,180
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

UHF derimmmmmmmm :smiley: :smiley: cep telefonu gibi herkes degistirecek telsizlerini :smiley: demedi demeyin :smiley:

artik PMR lerin bile UHF 4 w cikislisi piyasada haberiniz ola..............

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
UHF derimmmmmmmm :smiley: :smiley: cep telefonu gibi herkes degistirecek telsizlerini :smiley: demedi demeyin :smiley:

artik PMR lerin bile UHF 4 w cikislisi piyasada haberiniz ola..............
UHF için hala bir sürü sınava girip belge almak lazım,
takozlu cb diyorum,benle beraber bütün şehir hoplasın yerinden ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/REALISTIC-TRC-433-NAVAHO-CB-BASE-STATION-TELSIZ_W0QQidZZ21968367

http://urun.gittigidiyor.com/PRESIDENT-JIMMY-ARAC-TELSIZI-ve-DUPLEXER-FILTRE_W0QQidZZ21968317

http://urun.gittigidiyor.com/ARAC-TELSIZI-SIFIRA-YAKIN_W0QQidZZ20614169

bunlar gibi birkaç ürün daha var

şimdi oralar göz atıyorum altuğ

acemi80' Alıntı:
şimdi oralar göz atıyorum altuğ
Hocam President marka olarak iyidir,
Birinci ilanı boş verim derim çıkışlar yanmış olabilir,
Almanı hiç bilmiyorum.

Ya 2 ay önce bu sitede ,sıfır danitaları 100 YTL ye satamadılar.
telefon numaraları bende kayıtlı isterseniz yarın sorayım. ?
Ama Hocam CB size çok gerekmez gibi ,takacaksınız konuşacak adam yok.
sizinkiler PMR kullanıyor.

hocam sizin için pmr gayet ideal bence ama araç telsizi alıcaksanız AM-FM mutlaka olsun tek başınıza uzun yolda yaparken canınız sıkılmaz ;D

Hocam simdi senin bir reset cekmen lazim :smiley: :smiley: Bence en uczundan pmr al gec git yahu :smiley: Bizim burdaki arkadaslar cb ye takmislar hepsi almis Bendeki Aselsanin cobra PMR ile ayni valla :smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Hocam simdi senin bir reset cekmen lazim :smiley: :smiley: Bence en uczundan pmr al gec git yahu :smiley: Bizim burdaki arkadaslar cb ye takmislar hepsi almis Bendeki Aselsanin cobra PMR ile ayni valla :smiley: :smiley: :smiley:

Tamam şu fikir oluştu bende iki çift cobra veya benzeri el telsizi alırsak Osmaniyeyi idare eder. CB telsiz için beklemede kalayım uygun bir durum olursa AM/FM alayım.

ufukozkan' Alıntı:
Hooooppp Hoooopppp
hani güzel türkçemiz ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Tamam şu fikir oluştu bende iki çift cobra veya benzeri el telsizi alırsak Osmaniyeyi idare eder. CB telsiz için beklemede kalayım uygun bir durum olursa AM/FM alayım.
Hocam bizle haberleşmek için telsize gerek yok ,iyi bir dürbün yeter.
Cihan el ,kol hareketleriye her şeyi anlatır ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:

simdi senin oraya gelicez, sanada bir tane pmr vericez, milletde pmr tonla var.
Herkes pmr den seni dinleyecek yahu :smiley: :smiley: Patron sen olduguna gore :smiley: isde bu kadar :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ufuk dan cevap gelmediğine göre ,
Fıstık yola çıktı benim kafaya doğru geliyor ;D ;D ;D

Fıstık ve Dürbün kolay bu durumda diyalog kuruldu demektir.

ufukozkan' Alıntı:
firlattim saniyorum 63 saniye sonra kafanda :smiley: :smiley:

İşin kötüsü sizin bu yeşil'i Tarsuslularda öğrenmiş gezide Fatih'in babası bir bardakla yanıma geldi hocam bir tat şunu dedi ne o dedim antifiriz dedi. Bir yudum aldım baktım sizin yeşil. Birazdan adamlar dağıttı tabi havaya ateş edip halay çekmeye başladılar.

acemi80' Alıntı:
İşin kötüsü sizin bu yeşil'i Tarsuslularda öğrenmiş gezide Fatih'in babası bir bardakla yanıma geldi hocam bir tat şunu dedi ne o dedim antifiriz dedi. Bir yudum aldım baktım sizin yeşil. Birazdan adamlar dağıttı tabi havaya ateş edip halay çekmeye başladılar.

;D ;D ;D ;D ;D

kim yaydı bu yeşil salgınını yaw ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler