7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,585
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ferdane gül' Alıntı:
Evet Land güzel bence de ,teriosum yerine ne alsam desem düşüneceğim 4*4lerden biri...Bolu resimlerinizi gördüm,mütevaziliğe gerek yok ;) ....

Benim Teriosla 2000 KM başlığınada baktınızmı hem boluda hem onun devamında teriosta çok güzel performans göstermişti.

Etiketler

binek arabayla trafiğe çıkmak akıl karı değil özellik insanlarımız bu kadar umursamaz olurlarsa biraz önce gelirken önümüzde bir araç kaza olmuş duran hiçbir aklı evvel 4'lü yakmadığı gibi tüm ışıklandırmalarıda kapatmışlar :mad: :mad: :mad: ve yol ortasından 5*10 kalas gibi dikiliyolar hızımız yavaş olduğu için biz normal olarak durduk ama epey geriden gelen acı fren sesi yaklaşırken her nekadar kaçmaya çalışsakta tampondan girdi sadece tampon kırıldı ama ben çıkıp 4'lü yaksanıza diye ağzımı açmıştım ki babam durdurdu zaten o sinirle bindim arabaya geldim halen sinirliyim :mad: :mad: :mad: :mad: keşke disko ile yola çıksaydım da ben o arkadan o kadar hızlı gelen ........... yı o zaman görseydim

emrahmarti' Alıntı:
Hocam aklıma gelsi sizin gezi resimlerinde Çilekeş hiç gözükmüyor, bir sıkıntı yoktur inşallah.

Yok o gezi 500 Km lik bir gezi olduğu için çilekeş henüz açılmadığından götürmedim yine teriosla gittik :D böyle giderse bağımlılık yapacak

altug onaran' Alıntı:
binek arabayla trafiğe çıkmak akıl karı değil özellik insanlarımız bu kadar umursamaz olurlarsa biraz önce gelirken önümüzde bir araç kaza olmuş duran hiçbir aklı evvel 4'lü yakmadığı gibi tüm ışıklandırmalarıda kapatmışlar :mad: :mad: :mad: ve yol ortasından 5*10 kalas gibi dikiliyolar hızımız yavaş olduğu için biz normal olarak durduk ama epey geriden gelen acı fren sesi yaklaşırken her nekadar kaçmaya çalışsakta tampondan girdi sadece tampon kırıldı ama ben çıkıp 4'lü yaksanıza diye ağzımı açmıştım ki babam durdurdu zaten o sinirle bindim arabaya geldim halen sinirliyim :mad: :mad: :mad: :mad: keşke disko ile yola çıksaydım da ben o arkadan o kadar hızlı gelen ........... yı o zaman görseydim

Geçmiş olsun

altug onaran' Alıntı:

Altuğ Disco ile gitseydiniz büyük ihtimalle arkadaki arabanın önü olduğu gibi giderdi, çeki demiri sağolsun :smiley:

altug onaran' Alıntı:
kesinlikle defender 90 lazım bana yoksa binek araç falan yalan

Sana ya bi 90 yada 110 alıcaz başka araç seni paklamaz bu saatten sonra :D

acemi80' Alıntı:
Yok o gezi 500 Km lik bir gezi olduğu için çilekeş henüz açılmadığından götürmedim yine teriosla gittik :D böyle giderse bağımlılık yapacak

Hocam bu caponlar virüs gibi dikkat edin, bulaştımı bünyeden çıkması biraz vakit alıyor.

altug onaran' Alıntı:
Geçmiş olsun,videolarda izlediğimiz kazaların arka planını yani hastane-yogun bakım boyutunu yakından görüp bildiğim için ucuz atlatmışınız diyorum,maalesef dikkat edilmiyor pek çok şeye :( ...

sword7' Alıntı:
Altuğ geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

ferdane gül' Alıntı:
Geçmiş olsun,videolarda izlediğimiz kazaların arka planını yani hastane-yogun bakım boyutunu yakından görüp bildiğim için ucuz atlatmışınız diyorum,maalesef dikkat edilmiyor pek çok şeye :( ...
cihanülker' Alıntı:
altuğ geçmiş olsun ;)

ufukozkan' Alıntı:
altuğ geçmiş olsun

herkese çok teşekkürler

ne kadar dikkat etsekte diğer faktörler elimizde değil :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR