7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,309
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Valla ben bilmem ;D

Eveeet Ufuk Hetfield la ingilizce derslerine hoş geldiniz, ilk cümlemize bakalım..

So close no matter how far
Ne kadar uzak olsak da çok yakınız

bu cümleden yol çıkarak,

so = ne
close = kadar
no = uzak
matter=olsak
how = da çok
far = yakınız

Eveeet ilk öğreneceğimiz kelimelerimiz bunlar, lütfen not edelim.

;D ;D ;D ;D

Onur bu ingilizceyi sizin okulda baya iyi öğretiyorlarmış açılım güzel teşekkürler ;D ;D ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
şunu şöle yapsanız olmuyo sanki​
:mad:

http://www.dailymotion.com/video/x393l_metalica-nothing-else-matters_life​
Sen hala youtube izleyemiyormsun yoksa büyük kayıp
Benim ensonki gezimde videolar youtube de kayıtlı

acemi80' Alıntı:
Onur bu ingilizceyi sizin okulda baya iyi öğretiyorlarmış açılım güzel teşekkürler ;D ;D ;D

Rica ederim hocam ;D ;D ;D
Yunus abi anlamıyorum dedi de yardımcı olayım dedim. Şimdi de ona ingilizce bir imza buldum Defender'la ilgili, yabancı sitelerde çok kullanılıyormuş..

Yunus abi al bunu imza yap baya havalı..

Defender is the worst vehicle i have ever drive...

istersen kodlu halini yollayayım ?

Ufuk teşekkür ederim bütün dikkatimi vermeme rağmen bir çok yerini anlayamamıştım bu iyi oldu.

fastjunkie' Alıntı:
Rica ederim hocam ;D ;D ;D
Yunus abi anlamıyorum dedi de yardımcı olayım dedim. Şimdi de ona ingilizce bir imza buldum Defender'la ilgili, yabancı sitelerde çok kullanılıyormuş..

Yunus abi al bunu imza yap baya havalı..

Defender is the worst vehicle i have ever drive...

istersen kodlu halini yollayayım ?
Sen adama hayırlı bişey yollamassınki kimbilir ne yazıyor orda hem anlamadığım dilden imzam olmasıda pek hoş değil :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Abi valla iyi bişi :smiley: :smiley: :smiley:
Defender ömrü hayatımda kullandığım en mükemmel araç yazıyor.
Herhangibir land roverci doğrulaması gerekir Yavuz,Sevtap,Mete doğru derseler olur yoksa başka kimseye güvenmem :smiley:

Yavuz abi nereye kaçtın ya, melankolikleştirdin adamları gülmüyorlar da, kaçtın gittin :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Herhangibir land roverci doğrulaması gerekir Yavuz,Sevtap,Mete doğru derseler olur yoksa başka kimseye güvenmem :smiley:

Vay beee, demek güvenilmez kişi de olacaktık.......

Tamam gelsinler, doğrulayacaklardır :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Alıntı yaptım nasıl olsa değiştiremessin :smiley:

allah allaaah, yap abicim :smiley:
Mahcup olacaksın ama Türkçesini söylediklerinde, üzüleceksin bu kardeşine güvenmedin diye.. :smiley:

ufukozkan' Alıntı:

Görüyorsun dime Ufuk abi, ne söylesek çaresiz...
Biz de burada aileyiz diyorduk..

fastjunkie' Alıntı:
allah allaaah, yap abicim :smiley:
Mahcup olacaksın ama Türkçesini söylediklerinde, üzüleceksin bu kardeşine güvenmedin diye.. :smiley:

Görüyorsun dime Ufuk abi, ne söylesek çaresiz...
Biz de burada aileyiz diyorduk..
Onur sende ordan gaz verme sorarım ben sana hafta sonu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR