acemi80' Alıntı:Böyle giderse bende kıskançlığımdan Ankarada iş aramaya başlayacağım ne bu ya. Her gün her gün bir araya gelinirmi. Bizi çatlatacaksınız.
Ankaranın soğuğundan korkmasam ben bile düşünüyorumacemi80' Alıntı:Böyle giderse bende kıskançlığımdan Ankarada iş aramaya başlayacağım ne bu ya. Her gün her gün bir araya gelinirmi. Bizi çatlatacaksınız.
yunus bager' Alıntı:Ankaranın soğuğundan korkmasam ben bile düşünüyorum![]()
cihanülker' Alıntı:hocam aradık seni telefonun kapalı yav
:-\
acemi80' Alıntı:Bölye durumlarda masamıza fındık fıstık koyup meze yiyerek kamera ile sizin sohbetinize katılacağız sonunda. ;D
fastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D
Bizim derslerde oluyor bazen hocam, Amerikayla birlikte ders yapıyoruz, o sistemden kuralım size ;D
Hadi canımyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunanistanı bile dinledik yok böyle bir şey ya ;D ;D ;D
Özelliği ne anteninyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunanistanı bile dinledik yok böyle bir şey ya ;D ;D ;D
Olacak iş değil kanal taratırken,Yunanca konuşmalar yakaladıkyunus bager' Alıntı:Hadi canımYunanistanda Türkce bilen çoktur yanıt veren yokmu
![]()
Piyasada bulduğumuz en iyi anten , 7 desibel kazanamı var,acemi80' Alıntı:Özelliği ne antenin
Denemek için Cihanın Midlant alan 42 yi taktıkemrahmarti' Alıntı:Ufuk abideki telsiz neydi?