7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,942,293
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
amanınnnn amannınnn günaydın gece 5 e kadar yatmadım yav ,benim kzın ateşi 40 düşürene kadar beledik hanımla ,valla yamuldum tam :eek: :eek: :eek: :eek:

Geçmiş olsun Cihancım yapabileceğimiz bişey varmı ?

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
amanınnnn amannınnn günaydın gece 5 e kadar yatmadım yav ,benim kzın ateşi 40 düşürene kadar beledik hanımla ,valla yamuldum tam :eek: :eek: :eek: :eek:

Geçmiş olsun çok kötü salgın var buralarda öyle. Bizim en küçükte iki gündür hastahaneye taşınıyor.

acemi80' Alıntı:
Geçmiş olsun çok kötü salgın var buralarda öyle. Bizim en küçükte iki gündür hastahaneye taşınıyor.
Mete Hocam çok geçmiş olsun,
Burdan yapabileceğimiz bir şey olursa ,haber verin.
Bizde şu grip yüzünden korkudan hop oturup ,hop kalkıyoruz .

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam çok geçmiş olsun,
Burdan yapabileceğimiz bir şey olursa ,haber verin.
Bizde şu grip yüzünden korkudan hop oturup ,hop kalkıyoruz .

Saol Kerim, Yavuz. Evet grip herkesin korkulu rüyası oldu.

Günaydın herkese, Sizi gidi Kurtçular sizi..., Yanlız gözler flash dan mı yoksa tekiladan mı bayağı bir kırmızı çıkmış. ;D ;D ;D

Ufaklıklarada geçmiş olsun, umarım çabuk iyleşirler. :(

discovery-V8' Alıntı:
Sanayi yolcusu kalmasıın ;D , bende bugün sanayideyim, Yunuscuğuma teşekkür ediyorum yine harikalar yaratmış. ;) ;D

Bu arada masam da iki adet BLOS karbüratör duruyor, sonunda geldiler.... ;D ;D Pazartesi Ankara Sanayi yolcusu ;D ;D

Ben kaçıyorum sanayiye, geleni beklerim taşınacak eşyalar var ucundan tutarsınız ;D

Çocukları rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum...

Size bir sürprizim olacak, coming soon ;D ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
herkese günaydın

ufaklıklara geçmiş olsun

Bu Onaran brothers kalkış saatlerine de hastayım ;D

Ne günaydını annem, öğlen oldu öğlen :D :D :D

acemi80' Alıntı:

aman hocam ateşi kontrol altında tutun ,gerisi kolay ,ama daha tehlikeli bir şey var eğer solunum yollarında daha evvelden problem varsa ( ki benim kız problemli allerjik astım devamlı pompa kullanıyor) esas dikkat edilmesi gereken bu ,birde böbrekler aman dikkat geçmiş olsun hocam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler