7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,952,842
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

figo' Alıntı:
Yavuz abi hayallerimi yıktın ;D ;D ;D
2 gündür hayal kuruyor videolarını izliyordum bu arabaların.

http://www.sahibinden.com/doktordan_1990jeep_cherokee_ltd_masrafsiz_keyifli-60WQQaXQQ18827736WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=0#mega

ömer izoff sayfasında en son karadeniz gezisi notlarında araçların kaç litre benzin ve gaz yaktığını gösteren notlar vardı bir göz at istersen , güncel bilgiler , ama sana şöyle söyleyeyim 2004 model v8 4700 cc ,en ekonomik dedikleri land cruiser makinası ki ,hakikaten ekonomik, uzun yolda çıplak halde yani arazi aksesuarları olmadan 13-14 litre yaktığını bizzat tespit ettim ama ne zaman port bagaj , mtler vb gibi donanımlar takıldı ,aracım 16-18 altına inmedi benzinde ,bugünki rakamlarla sen hesap et ,en son karadeniz gezisinde ortalama 20 litre gaz yaktım ,4000km de ,dağ iniş çıkışları dahil ,bilgine full yüklü olarak ,yani o aracın 10 ltreleri filan yalan sakın aldanmayın

Etiketler

Herkese tünaydın,

Ç. çetesi gene karıştırmış ortalığı. :smiley:

Cihan abi gezide kurtarma operasyonu yapmışsın :smiley: Sende de nasıl bir şans var anlamadım. Diğerleri eğlenir sen araç kurtarırsın. ;D ;D

Yavuz abi senin araçta ofroyt şeysi olmaktan son anda kurtulmuş. ;)

emrahmarti' Alıntı:
Herkese tünaydın,

Ç. çetesi gene karıştırmış ortalığı. :smiley:

Cihan abi gezide kurtarma operasyonu yapmışsın :smiley: Sende de nasıl bir şans var anlamadım. Diğerleri eğlenir sen araç kurtarırsın. ;D ;D

Yavuz abi senin araçta ofroyt şeysi olmaktan son anda kurtulmuş. ;)

arkadaşlar sağolsun arkalarına bakmadan gittikleri için ( eren ) banada bu kaldı ne yapayım :eek: :'(

cihanülker' Alıntı:
eğer kişiler değişmesse benim araba tek başına yeterde artar bile ankara grubuna ;)

Buraya kadar gelmeniz önemli zaten burada yeterince araç ayarlarız.

cihanülker' Alıntı:
bolu grubu siz gelecekmisiniz osmaniyeye hocamın yanına aralık ayı

tarih 11 aralık cuma öğlen hareket, 13 aralık pazar dönüş şeklinde yapalım ne dersiniz ?

haydi beyler yavv

Cihan abi ben kendi adıma hiç bi yere söz veremiyorum. Bayramdan sonra yolculuk var. Ama Altuğ'un programı nedir bilmiyorum.

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi ben kendi adıma hiç bi yere söz veremiyorum. Bayramdan sonra yolculuk var. Ama Altuğ'un programı nedir bilmiyorum.

Altuğ gelmeye niyetli idi bildiğim kadarı ile

Mustafa da gelecek olursa ailesiyle gelse bile ailesini Osmaniye de bırakır gezilere katılır. Bu durumda zaten burada 3 terios birde benim çilekeş hizmete hazır olacak. Buraya 1 araba gelseniz bile burada araçlara dağılırız. Problem olmaz.

ben kesin geliyorum ama bu hafta içi belli olucak kesin gidiş şeklim sabah bir arkadaşım aradı botaşın arama kurtarma ekibine girme gibi bir olayım var eğer olursa süper olucak dediğim gibi bu hafta belli olucak en geç çarşamba kesinleşir gidiş şeklim ama yer olursa hepberaber gitmeyi tercih ederim ;D

altug onaran' Alıntı:
ben kesin geliyorum ama bu hafta içi belli olucak kesin gidiş şeklim sabah bir arkadaşım aradı botaşın arama kurtarma ekibine girme gibi bir olayım var eğer olursa süper olucak dediğim gibi bu hafta belli olucak en geç çarşamba kesinleşir gidiş şeklim ama yer olursa hepberaber gitmeyi tercih ederim ;D

ozman sende ankara ekibinle gel buradan hareketleniriz daha iyi olur ;D

Geldiğiniz gün akşam biz bize oluruz. İkinci günü gezi tarzında olur ikinci gece yine biz bize oluruz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz.

acemi80' Alıntı:
Geldiğiniz gün akşam biz bize oluruz. İkinci günü gezi tarzında olur ikinci gece yine biz bize oluruz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz.

hocam ilk akşam diyorumki böyle ,öğretmen evi ,küçük otel filan varsa hep beraber sığışalım derim , akşam yemek yeriz bir kebabçıda ,sonra doğru yatağa , sabahta erkenden 06 gibi kaklıp dağlara vuralım ,günler kısa çünki, ama ilk gecede dağa çıkılabilir eğer yukarıda kalacağımız ortam müsait olursa ,yani dağı bilmediğim için yorum yapamıyorum ,siz daha iyi bilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler