7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,954,473
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

DURUM TARİH ( 11 aralık cuma 12-14 saatleri arası hareket ) BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)
1- onur
2- cihan geliyor Ankara
3-kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor ben görüştüm telefonla ;D ;D ;D Ankara
9- neja

ewet listeye devam edelim

Etiketler

İnsanların kendilerinden başka herkese sınırsız çamur atma yetileri var. Bunu yaparken kendi yaptıklarına da hiç bakmıyorlar.

Yunus abi akşama ortalığı karıştırıcam deyip gitmişti ama. Hayırlısı. Çok kan çıkmaz inşallah.

icabına baktım ;D

Hıyar gelsin yüzümüze söylesin sıkıyorsa , ıspat yok kanıt yok hepmizi astı adam varmı böyle bişey ya, canı isteyen istediğine sallasın , ne hale geldi meleket herkese etiket yapıştırmak adet oldu, o bilmemne bu bilmemne ulen dönde kendine bak önce, tövbe tövbee.

hakan.kavakli' Alıntı:
Arkadaşlar..
Amacım bu platformda birilerine sataşıp rahatsızlık vermek değil..Bir şekilde o mekan zarar görmüş..Her ne şekilde olursa olsun bu durumu kabul etmeyip savunma yapma pozisyonuna geçmek asıl beni üzen..Beklerdimki, olan olmuş nasılsa bu durumu ortadan kaldırmak için birlikte birşeyler yapabilirmiyizi konuşalım..Bana kızsanızda konu ile ilgili bir hareket başlamış olmasına sevindim..

Teşekkürler..

Hakan Kavakli bey

Bu arkadaslari asalim veya oraya goturup yakalim ne dersiniz guzel olmazmi... Cevre sorununuz da kalmaz Her taraf piril piril olur. Rahat rahat gezersiniz.

Ben Ankarada orman kenarinda oturuyorum. Her hafta sonu piknikciler gelip ortaligi pisleyip gidiyorlar.

Bizde musait oldukca hem yuruyus hemde temizlik yapiyoruz. Ortalikda da ben cevreciyim soyleyim boyleyim diye de bagarmiyoruz.

Ne yapalim ... Hafta sonu balkona cikip elimde tufekle geleni vurayimmi..Burayi biz temizledik gelmeyinmi diyelim... Ben bu ormani seviyorsam oyle yada boyle hic erinmeden usenmeden topluyorum temizliyorum. Bu kadar basit

Demem oki ;
Elimizde Bu konularda hassas davranan , her firsatta dogayi koruma ve diger konularda da insanlari yonlendirmeye,ornek olmaya calisan bir gurup insan var. Bir sekilde bi hata olusunca hemen bu insanlari asmanin hic kimseye faydasi yok. Disarda ugrasilacak cok insan var. Burdakiler le degil...........

discovery-V8' Alıntı:
icabına baktım ;D

Hıyar gelsin yüzümüze söylesin sıkıyorsa , ıspat yok kanıt yok hepmizi astı adam varmı böyle bişey ya, canı isteyen istediğine sallasın , ne hale geldi meleket herkese etiket yapıştırmak adet oldu, o bilmemne bu bilmemne ulen dönde kendine bak önce, tövbe tövbee.

anlamadığım bir şey var ,millet gelsin diye tekirdağ offroad kulübü ,gezenbilicileri benzinlikte karşıladı ,birde giriş parası toplandı , onları yazacağına ,gidip belediyeyi arasaydı ,valla geçenki toyota buluşmasında acaip hassas davrandık her şeyi topladık gittik ,onlarda yapsalarmış ,bu kadar doğayı seviyorlarsa ,sallamak kolay , :-[ :mad: :mad: :mad: :mad:

Cihancım 7/24 kampından ayrıldığımızda nasıl bıraktık orayı?

kimse kimseyi dürtmedi kendiliğinden oldu, bulduğumuzdan bile temiz ayrılmadıkmı oradan.

Şimdi 1000 km uzakta olan bişeyi ben nerden bileyim kim ne halt etmiş ne yapmış, organizasyonunda bizimle ilgisi yok adam çıkmış ıspatlamak zorunda değilim diyor ??? sanki zambia diktatörü , kimsin ulennnn senn, getirin fıstığımı ;D ;D

ya zaten kim ne derse desin ,biz kendimizi biliyoruz ,ne yaptığımızı da ama böyle bok atınca iş kolay sanki , bulmuşlar offroydçu kızı tek başlarına , yunus yazdıda öyle farkettim , ama sevtapta valla canavar ,canavar ,hiç boş bırakmamış maşallah , dişi leopar gibi , :D benim arkadaşım valla parçalar ,billa parçalar

cihanülker' Alıntı:
ya zaten kim ne derse desin ,biz kendimizi biliyoruz ,ne yaptığımızı da ama böyle bok atınca iş kolay sanki , bulmuşlar offroydçu kızı tek başlarına , yunus yazdıda öyle farkettim , ama sevtapta valla canavar ,canavar ,hiç boş bırakmamış maşallah , dişi leopar gibi , :D benim arkadaşım valla parçalar ,billa parçalar

Bende görmemiştim , adamlar sallayıp duruyorlarmış, Sağol Yunuscum.

Sevtabın onları yolmadığına dua etsinler ;D ;D ;D Kuaförleri parçalaya parçalaya iyice antremanlı zaten. ;D ;D ;D ;D

Benim anlamadığım, adamlar çamuru atmış Sevtap abla savunuyor orada olmadığı halde. Orada olanlar içinde 1-2 kişi anca cevap vermiş adama durum budur olanlar budur diye. Geri kalanlardan ses seda yok.

sevtap abla elemana cevap yazıp çıktı siteden istermisiniz tekirdağa kadar gitsin ;D ;D ;D birazdan haberlere bakmak lazım ;D

altug onaran' Alıntı:
sevtap abla elemana cevap yazıp çıktı siteden istermisiniz tekirdağa kadar gitsin ;D ;D ;D birazdan haberlere bakmak lazım ;D

Alt yazılara bakın haber kanallarında, yolunma haberi geçecekmi ? ? ? ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam valla insanlar kafayı yemiş yav ,bu kadarda değil ,kimbiliri adama neler dedide adam attı kendini aşağıya ,allah allah valla şok oldum

;D ;D ;D Bunu şimdi gördüm

Kemeri yanlış takmış amcam o yüzden şeyetmiş ;D ;D ;D

[attachment=1]

emniyetkemerijy2.gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler