yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Nerde bu millet yoksa benim gibi zorla çarşı pazar alişverişinemi gitiler
Nerde bu millet yoksa benim gibi zorla çarşı pazar alişverişinemi gitiler

Daha ne arıyorsun hem odun toplarsın hemde off roadın kıralını yaparsın ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:haaa ben senin defenderla ancak odun toplamaya giderim yunusçum , ormana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz Onaranlarla beraberyunus bager' Alıntı:Nerde bu millet yoksa benim gibi zorla çarşı pazar alişverişinemi gitiler![]()
Soz iyileşene kadar saldırmak yok teker teker gelin ülennnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:kardeş çok geçmiş olsun ya ,çabuk iyileş bu kurt sürüsü saldırıp duruyor ;D ;D ;D
;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Yavuz Onaranlarla beraber
Kerim yemekde
Cihan istanbulda
Onur da " ama buralarda Yunus ararsa haber ver dedi ;D ;D ;D
Nejat film seyrediyo
Hocam yaylada
Sevtap birilerini yolmaya gitti
Umut uyumusdur
simdilik bu kadar![]()
İyi bende biraz defender sayfası karıştırayımufukozkan' Alıntı:Bende azcik kestireyim gelirim .............
ufukozkan' Alıntı:Yavuz Onaranlarla beraber
Kerim yemekde
Cihan istanbulda
Onur da " ama buralarda Yunus ararsa haber ver dedi ;D ;D ;D
Nejat film seyrediyo
Hocam yaylada
Sevtap birilerini yolmaya gitti
Umut uyumusdur
simdilik bu kadar![]()
Defender böyle bişey işte birde Cihan abiyi bindirsek ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:selam millet, onaranlar ayrıldı şimdi buradan ;D
Defenderle bir tur attık, Altuğ 1 haftaya kalmaz bir defender alır ;D
cihanülker' Alıntı:haaa ben senin defenderla ancak odun toplamaya giderim yunusçum , ormana ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Defender böyle bişey işte birde Cihan abiyi bindirsek ;D ;D ;D
hyavuz2000' Alıntı:İyi geceler millet,
Umut hariç diğer bütün arkadaşlar defender almaya meğilli cihan abinin daha ağzından duyamadım defender hakkında fikirlerinidiscovery-V8' Alıntı:Az kaldı onuda defender hastası yapıcam ben ;D
discovery-V8' Alıntı:ooo beyim hoşgeldin ;D
paketi aldım ama dökümanları inceleyemedim hala ;D