7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,974,121

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yaa durun yatmayın :mad:

Bir sorum var ;D

Cep tel. deki fotoğrafı bilgisayara aktarma elemanı olan var mı ::smiley:

SDC' Alıntı:
Yaa durun yatmayın :mad:

Bir sorum var ;D

Cep tel. deki fotoğrafı bilgisayara aktarma elemanı olan var mı ::smiley:

Ufuğun söylediği yöntem bir iki fotoğraf için uygun ama çok sayıda fotoğrafı hem kablo ile hemde kart okuyucu ile aktarabilirsin. Neden sordun

ufukozkan' Alıntı:
Kendine mail olarak at b sayardan da mailini aliver gitsin :smiley:

Atamıyorum ki :-\

ne var bi yardım etseniz elinize mi yapışır ???

bir foto var, onu görünce Hocamın yükseltme ile ilgili tüm soru işaretleri kalkacak :smiley:

SDC' Alıntı:

bir foto var, onu görünce Hocamın yükseltme ile ilgili tüm soru işaretleri kalkacak :smiley:

Bilgisayarında kart okuyucu yoksa kablon yoksa tek yapacağın iş telefonu mail için yapılandırmak sonrada mail olarak atmak

SDC' Alıntı:

At birimize multimedia olarak ordan sana mail olarak atalim yahu

SDC' Alıntı:

Neymiş o ben şimdi merek ettim
Yoksa yükselmiş seri fotosu bulmak benim için çocuk oyuncağı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler