7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,974,121

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr

Kerim 08.30 da telsizim acik kanal 25 FM arada AM de yapicaz artik :smiley:

İyi geceler Ufuk bende telsizi açayımmı her ihtimale karşı ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Tamam şu an tel.deyim, bitince sana atarım ama sen şimdi fotoyu koymayabilirsin ;D ;D

bende 6 saattir telefondayım , beden burada ruh sivasta :( ama gönder bana bu hain japonlar koymaz ben hallederim.

10092009026.jpg

Hocam şimdi o fotdaki XJ, 3" yükseltilmiş durumda....

Elizabeth de ise lastikten başka bir şey yok biliyorsun.

Series yüksekliği ne kadardır bilmiyorum ama def. ile aynıdır heralde ::smiley:

Özet olarak hiç boşuna yükseltme, sırf lastikle hallet, sürüş güvenliğini de tehlikeye sokma demeye çalışıyorum ;)

Gördüğün gibi Amerikalının 3" yükseltilmiş aracı hala def. ile aynı boya gelememiş :smiley:

SDC' Alıntı:
Hocam şimdi o fotdaki XJ, 3" yükseltilmiş durumda....

Elizabeth de ise lastikten başka bir şey yok biliyorsun.

Series yüksekliği ne kadardır bilmiyorum ama def. ile aynıdır heralde ::smiley:

Özet olarak hiç boşuna yükseltme, sırf lastikle hallet, sürüş güvenliğini de tehlikeye sokma demeye çalışıyorum ;)

Gördüğün gibi Amerikalının 3" yükseltilmiş aracı hala def. ile aynı boya gelememiş :smiley:

Evet zaten yavuz'un arabaları gibi arabalara binip inmek bile bir mesele. Benim için elizabeth'in yüksekliği en ideal olanı. Senin lastik ebatlarına uygun lastik alınırsa benim için yükseklik meselesi hallolmuş olur.

http://www.sahibinden.com/off_road_donanimli_xj_cherokee_sport-23WQQaXQQ9066861WQQpXQQdisplayitem

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25141.0

bu araç bugün bizim ustanın yanına geldi 6" yükseltme var ve bizim 2" yükseltme ile taktığımız lastik vardı

ufukozkan' Alıntı:
Defender fotosuysa benim cep telefonunda gorunmeyebilir :smiley: :smiley: Bana atma Yunusa at heheheheheheheheh
Bende istemem fotoda jeep görünüyor iyikide bana göndermemiş yoksa tetefonum bozulurdu ;D ;D ;D ;D

Kerim sana da XJ nin kabin yüksekliğini hatırlatmış oldum, hani ara-sıra aklımdan geçiyor diyorsun ya ;D

Ben bile o XJ ye ikiye katlanıp biniyorum, sen nasıl sığarsın bilemedim ::smiley:

Bir de def. için içi dar diyorlar, peh :p

SDC' Alıntı:
Kerim sana da XJ nin kabin yüksekliğini hatırlatmış oldum, hani ara-sıra aklımdan geçiyor diyorsun ya ;D

Ben bile o XJ ye ikiye katlanıp biniyorum, sen nasıl sığarsın bilemedim ::smiley:

Evet abla bende geçenlerde mecburen bir jeep modelini bilmiyorum cj lerin yeni modeli ama rubıcon değil ona bindim kafam tavana değiyordu
lafa gelince defendere sığmazlar ama

SDC' Alıntı:

XJ kabin yüksekliği olarak kısa,
3' kalktıysa altı defenderi geçmiş olmalı,
Önde oturanlar için bir darlık yok,ama arka koltuk felaket,
En güzel özelliği otobanda bastırırken yanal rüzgarlardan etkilenmemesi,
Bastırırken derken 200 km nin üstünden bahsediyorum ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Evet zaten yavuz'un arabaları gibi arabalara binip inmek bile bir mesele. Benim için elizabeth'in yüksekliği en ideal olanı. Senin lastik ebatlarına uygun lastik alınırsa benim için yükseklik meselesi hallolmuş olur.
Hocam laf aramızda 4" yükseltilmiş disco bile defenderin standart basamak seviyesine gelemiyor ;) series lastik farkı ve şase ince oluşundan dolayı yaklaşık 10-15cm daha alçaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler