7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,977,647

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Abicim sen bir defenderin tadına var bakalım vazgeçebiliyormusun bidaha ;D Disco 10 gündür marşına basılmadan bekliyor. ;D
Cihan abi eğer bu lafı ben deseydim bana inanma ama Yavuz abi bu lafı dediyse inan
Bir zamanlar naci abi gibi defendere .... atanlar doğru yolu bulmuş ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
sen cep teline baksana bana durtdurecegine ;D ;D ;D cevapsizlarina filan :smiley: :smiley:

Abicim telefon kayıp bulabilsem nerde olduğunu ::smiley:

Aveayı kapattım dün gece baya tecrübem oldu "asla teli gece açık unutma" gibi , o arada tcell i kaybetmişim çıkıp defenderin içini yoklayayım düştü biryerelere heralde .

discovery-V8' Alıntı:
Abicim telefon kayıp bulabilsem nerde olduğunu ::smiley:

Aveayı kapattım dün gece baya tecrübem oldu "asla teli gece açık unutma" gibi , o arada tcell i kaybetmişim çıkıp defenderin içini yoklayayım düştü biryerelere heralde .

Salincagin uzerinde duruyor :smiley: :smiley: :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Abi defender 235/85/16 karşılamasınıda biri yapsın

32 inch çap 16 jant genişlik 6,5 inch . Bu standard. 33 modifiyesiz taklıyor, 35 2 inch le, 38 3-4 inch le.

onur iyi geceler. Yarın ayarlayalım p.ball u

discovery-V8' Alıntı:
32 inch çap 16 jant genişlik 6,5 inch . Bu standard. 33 modifiyesiz taklıyor, 35 2 inch le, 38 3-4 inch le.

onur iyi geceler. Yarın ayarlayalım p.ball u

Tamam abicim, yarın arayacam ben.
Biriniz de Umut abiyi taciz etsin, ben mesaj çektim ama ne kadar etkili olmuştur bilmiyorum :smiley:

Yabancı sitelerde benim araca direk 33 takanlar var,
sonuçtan memnun kalmışlar,ama bana lastik çok yanaşmış gibi geldi.
buckshot1.jpg

Evet özellikle ön lastik sanki ilk artikilasyonda sürtecekmiş gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler