Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Coh para abi.. Bu fiyata azıcık daha ekle 0 Hilux zaten.. Beni aşar.
Coh para abi.. Bu fiyata azıcık daha ekle 0 Hilux zaten.. Beni aşar.
SDC' Alıntı:Günaydın 8)
Nassınız asker ;D
fastjunkie' Alıntı:Coh para abi.. Bu fiyata azıcık daha ekle 0 Hilux zaten.. Beni aşar.
discovery-V8' Alıntı:Sol (sağol) ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Coh para abi.. Bu fiyata azıcık daha ekle 0 Hilux zaten.. Beni aşar.
acemi80' Alıntı:Bunlar onura fazla gelir. tariflerine göre
acemi80' Alıntı:Bunlar onura fazla gelir. tariflerine göre
discovery-V8' Alıntı:de get hala hilux diyor ya , hilux alacaksan yenileri işe yaramaz , Umutun kamyonetten veya bir eski kasasını bulacaksın, diğerleri arazi şeysi sayılmaz. ;D
discovery-V8' Alıntı:Artık ben karışmıyorum ne hali varsa görsün ;D ;D Disco I diyordu onun Toyota karşılığı bu işte 90 kasa veya Disco II karşılığı 120 kasa, 90 kasası daha makbul ve ucuz ama zor bulunuyor, Sanki Discoyu taklit etmişler gibi koltuk sayısı bile aynı, kasa yapısı aynı, yürüyen aynı ama nedense çok tutulmadı.
fastjunkie' Alıntı:Evet hocam.
Abi keşke öyle demeseydin..)
İlla Toyota olsun diye bi şartım yok yahu, mantıklı araç olsun benim için yeter. Ama bi sıkıntı, suzuki ya da "Defender 90" gibi "Küçük Araç"ları sevmiyorum...
;D ;D ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Abi keşke böyle demeseydinBuradaki herkes karışsın, neler yaptığımızı gezilerde en iyi biz biliyoruz, hangi araç gider hangi araç gitmez vb..
Disco 1 hala düşünüyorum, ama sen bitanesine heh bak bu süper diyemedin ki, hayır neden diyemiyorsun acaba :;D (alttan alttan LR'ye de sokmasam olmaz, hastalık oldu yeminle ;D )
discovery-V8' Alıntı:E kardeşim en yenisi 98 modelde ondan , babanla beni karşı karşıya getirtme diye ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Gece fişek arıyormuşsun ya şimdide Sevtap arıyordur fişek, bence kaç ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:...Ama bi sıkıntı, suzuki ya da "Defender 90" gibi "Küçük Araç"ları sevmiyorum...
;D ;D ;D ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Kaşınmaaa![]()
Sadece LR ye değil def90 a da dakmış durumdasın, Allah sonunu hayretsin
Bu "k" harfinin kullanımı ile ilgili bir sorunun var, küçük değil kısa demek istedin sanırım (kız ve hız gibi) ???
yazargezeryolçizer' Alıntı:Merhaba,
iş çok bugün ancak gelebildim.
Milli piyangoyu yastığın altına koydum,sabaha kadar,
Rubicon mu ,VX-105 mi ,kararsızlık çekilir dert değil,ama sonucu bağladım,
2 sini de alacağım ;D ;D ;D