Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Takoz iyi olmuş arkada
Takoz iyi olmuş arkada
fastjunkie' Alıntı:Takoz iyi olmuş arkada![]()
acemi80' Alıntı:Ben bu işlerden fazla anlamam ama bu lastiğe göre sanki 2-3cm daha yükselmesi gerekiyor gibi.
emrahmarti' Alıntı:Hocam sağ ön lastik yerden kesildikten sonra aracı biraz geri bıraktım.
yunus bager' Alıntı:ABİ 235/85/16
markayı gectik ne bulursak diyoruz artık izmitte hiçbiryerde MT lastik yok o bakımdan
Defender 90" kadar kafana taş düşsün neresi küçük bu arbanın 6 kişilik araba işte 4 kişilik suzuki ilemi karıştırıyorsun ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Ama bi sıkıntı, suzuki ya da "Defender 90" gibi "Küçük Araç"ları sevmiyorum...
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi silvertone desenli olanlardanmınkurtkaya' Alıntı:Yunus, ben 235/85/16 Insa turbo'da karar kıldım gibi. İstersen bekle az, sana da ayırtayım.
nkurtkaya' Alıntı:Yunus, ben 235/85/16 Insa turbo'da karar kıldım gibi. İstersen bekle az, sana da ayırtayım.
yunus bager' Alıntı:Abi silvertone desenli olanlardanmı
Abi fiyatından haberin varmınkurtkaya' Alıntı:Aslında 285/75/16 (33") istiyorum ama geniş taban benim standart akslarda sıkıntı yaratabilir diye endişeliyim.
Special Track'in deseni Silverstone MT-117 Extreme ile aynı, fark Insa Turbo'nun kaplama olması.
yunus bager' Alıntı:Abi fiyatından haberin varmı