7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,392,151

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Hooop yok öyle şey..
Bakalım takımları değiştiririz ara ara zaten ben biraz Cihan abiyi vurmak istiyorum ;D

allah allah, benle ne işin varyahu, ama farketmez artık, beni sabaha kadar vurabilirsiniz, kaskımı ve motor montumu giyeceğim ,eldivenlerimde hazır, boku yediniz derim ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
allah allah, benle ne işin varyahu, ama farketmez artık, beni sabaha kadar vurabilirsiniz, kaskımı ve motor montumu giyeceğim ,eldivenlerimde hazır, boku yediniz derim ;D ;D ;D ;D

Aboo aslında kask iyi iş, hazır gidiyorken İstanbuldan getireyim Fullface imi ;D ;D

Ama onla da nasıl koşucaz abi, zebillah gibi şey kafada. Hoş sen koşmuyorsun unutmuşum ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Aboo aslında kask iyi iş, hazır gidiyorken İstanbuldan getireyim Fullface imi ;D ;D

Ama onla da nasıl koşucaz abi, zebillah gibi şey kafada. Hoş sen koşmuyorsun unutmuşum ;D ;D

fullface ,ön buğu camı içinde, ama çenedende açılıyor ,yani tam savaşlık ben onla ,yatarım bile yatakta , ;D ;D,

bu arada ılgaz dağında acaip kar varmış ,millet başlamış kayağa duyrulur ;D

cihanülker' Alıntı:
fullface ,ön buğu camı içinde, ama çenedende açılıyor ,yani tam savaşlık ben onla ,yatarım bile yatakta , ;D ;D,

bu arada ılgaz dağında acaip kar varmış ,millet başlamış kayağa duyrulur ;D

Abi bu arada, sizin Antalya programı benim Uludağ programıyla çakışıyor, ben heralde gelemiyecem. Bi değişiklik olursa Kerim abiye takılmayı planlıyourm.

cihanülker' Alıntı:
valla programını değiştir kardeşim ,bak hayatının en komik kampını kaçırırısın benden söylemesi ;D

Hehehe, abicim hazır bekar bekar takılmaya gidiyorum, oradaki cıbırları mı kaçırayım yani, cıbırlarımı kaçırayım yaniiii ;D ;D ;D ;D
Nasiiiiiiiiiii ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ayıp ediyorsun ,copilotmu ,bırakırmıyım yahu , olmazmı yerden çok ne var

Hee benim araç dolu demiştin konunun başlığında, düşündüğüm sebeptenmiş ok :smiley:)))))))))

cihanülker' Alıntı:
ayıp ediyorsun ,copilotmu ,bırakırmıyım yahu , olmazmı yerden çok ne var

abi çok teşekkürler

osmaniye için ayırdığım bir şişe yeşil vardı bakalım bir şişede antalya için bulmaya çalışıyım ;D

hocam osmaniye için ayırdım onun yeri ayrı ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
eee beyler burası size emanet , yavuz istanbula gitti herhalde, hocam yaylada ,ufuk abi yarın çamaşır bulaşık temizlik, ben ılgaza gidiyorum sabah 5 de , sahip çıkın siteye ;D

Olabilir, disco Ulusoy'da..
Haydaaaaa kayağa mı ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR