7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,424,843
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
oda oldu bir tane capon alkollü daha çocuk ( askerde bana verselerdi keşke ;D ;D ;D ) geldi arkadan dokundu ama kendi tamponu ve plakasını yamuktu ;D ;D ;D yolda da gereksiz hareketler yapıyordu ayık olsa tokatlardım ama benim gibi bir ingilize yakışmaz diye dokunmadım ;D ;D ;D
Valla anlamam ingiliz beyfendiliginden tokatlamassam rahat edemem :smiley:

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Telsiz 1: Ufuk abi ,kalenin tarihini ve hikayesini biliyormusun .
Ufuk telsiz: Evet.
ve konuşma biter,telsiz 1 deki elemanlar ,birbirinin yüzüne bakar . ;D ;D ;D

ilaveside var Onur diyoki anlatırmısın?
bendeki cevap Olur ;D ;D ;D ;D

Ekip iyi gezmiş ;D

MAVERİCK' Alıntı:
Şimdi gelelim gezimiz hakkında bazı bilgilere ;

09.30 Beykent Üniversitesi Ayazağa yerleşkesi önünden hareket
09.40 Asfalt'tan çıkış
09.43 Bazı arkadaşların ( kim oldukları bu aşamada hiç önemli değil) ilk kapıya takılmaları
10.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:.
11.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
12.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam..... :mad: :mad: :mad:
13.15 Kurtuluş
13.25 10 Dk'lık soft Offroad sonrası "KOLTUK" isimli bölgeye varış.
13.30 1 adet Range,3 adet Suzuki ve 1adet G.Cheroke'nin tepe noktaya ulaşmaları
13.35 Nereye bakacaksa ; bir aracın "ben bi bakim geliiim" diyerek çıktığı etaba geri dönmesi,
14.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:
15.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
16.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam...... :mad: :mad: :mad:
17.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetleri
18.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetlerine devam.
19.00 Bütün araçların kurtarılıp dönüşe geçilmesi...

Bu da Hüseyin için bir teşekkürden alıntı.

"Özel bir teşekkür de Hüseyin Abi'ye. Bizi 10'larca sapaktan hatasız bir şekilde, her farklı parkura mümkün olduğu kadar az asfalttan götürerek ulaştırdığı için."

nkurtkaya' Alıntı:
Bu da Hüseyin için bir teşekkürden alıntı.

"Özel bir teşekkür de Hüseyin Abi'ye. Bizi 10'larca sapaktan hatasız bir şekilde, her farklı parkura mümkün olduğu kadar az asfalttan götürerek ulaştırdığı için."

Bu alıntı nereden Nejat?

Gezenbiliirdeki gezi notlarının içinden değil sanırım...

Görmediğimiz bir gezide, tanımadığımız birinin Hüseyin'e teşekkürünü ne amaçla buraya eklediğini anlayamadım doğrusu...

SDC' Alıntı:
Bu alıntı nereden Nejat?

Gezenbiliirdeki gezi notlarının içinden değil sanırım...

Görmediğimiz bir gezide, tanımadığımız birinin Hüseyin'e teşekkürünü ne amaçla buraya eklediğini anlayamadım doğrusu...

Ablacım senin katılamadığın gezinin aktivite planını görmüşsündür. Buna atıf olarak yazmıştır büyük ihtimalle. Bugün bizimde burada yaşadıklarımızı da göz önüne alarak.

İyi tanıdığın, güvendiğin biri ile yola çıkarsan üzülmezsin ve günün eğlenceli geçer, işkence olmaz.

yunus bager' Alıntı:
Yav siz gene ne içtiniz :smiley:))

Yunus tam senlik bir video var bu gece yükleyemem ama yarın akşam yüklerim , Onurun kasada tüm japon tayfası ;D ;D ;D ;D ;D ofroyd yapıyorlar ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yunus tam senlik bir video var bu gece yükleyemem ama yarın akşam yüklerim , Onurun kasada tüm japon tayfası ;D ;D ;D ;D ;D ofroyd yapıyorlar ;D ;D ;D
Oh be bu çok iyi oldu abimden fırça yemekten kurtılmuş olurum
sıkıysa benim videoyu koysun bakalım HAHAHAHAH :D :D :D ;D

discovery-V8' Alıntı:

bak sen ne zaman çekdin beeeeee senden korkulur haaaa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri