7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,734
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selam millet, Can hoşgeldin ;D

90 güzelmiş, 20 veren çıkar ona , bulması zor araç orjinal (miş) koltular döşeme, taban döşemesi yok, tavan siyah, nasıl orjnal anlamadım.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/meraklisina_land_rover-00WQQaXQQ7823191WQQpXQQdisplayitem
buna verilir bence.

Hoca fiyat iyide bu otokar, eğer iyi yapılmadıysa heryeri çürümüştür, gerçi 2-3 bin verdinmi baştan yaparsın, oda ayrı, iyi yapıldıysa zaten bedava.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/meraklisina_land_rover-00WQQaXQQ7823191WQQpXQQdisplayitem
buna verilir bence.
Tek eksiği hidrolik direksiyon oda oldumu iş tamam az birde pazarlık yapıldımı bence çok uygun

bu arada geçenlerde bahsettiğim tapu kadostroodaki defender v8 miş :smiley: ilğilenenlere duyrulur hada ihale edilmedi

İyi geceler herkese ...
Onur, Alphonse ekip halinde ( 10 dan fazla) cb telsiz alımından bahsediyordu, bilgin var mı?

Forumda acemiyim, kusura bakmayın. Alp'in bu konuda ki yazısına siz ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Hatta , ben de telsiz alımına "beni de ekle "demiştim. Cevap gelirse sevinirim.

emrahmarti' Alıntı:
Mahalle baskısı dedikleri bu olsa gerek :D :D :D :D
Bencede :smiley:
ama çok beğenerek takip edeceğimiz bir sayfa olacağı başından belli oldu şimdiden Yavuz abi teşekkürler merakla bekliyorum hakan abinin defendere ne zaman sıra gelecek :smiley: (şimdiden baskılara başlayalım derim) :smiley:

[quote author=discovery-V8]

- 235 70 R 16 michelin yol lastikleri.

[/quote]

Nasiiiiiiiiiiiiii, yoksa bu yol şeysi miydiiiiiiiiiiiiiiiii...

;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR