7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,045
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Benzinliler ne kadar gidiyor.

??? benzinli 4 silindirmi, anlamadımki? eğer onları soryorsan LRE dergisi bir sıralama yapmış en uzun ömürlü motor diye onu 1. sıraya koymuşlar ;D

Telekomdan çıkan ve hala saat gibi çalışan 500 binin üzerinde defenderler biliyorum 2,5 benzin, araçların ömrü arazide geçmiş toz toprak bakımsızlık hala çalışıyorlar.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Yani toyotadan, mişubişi ;D ;D den arazi aracı olmazmı demek bu ;D ;D ;D
Demek istediğim; Volkswagen Touareg, Bmw x 3-5, Hyundai modelleri... gibi. Dış hatlar itibariyle... Yoksa donanımlarına sözüm yok, ama bunları dağda görmüşlüğümüz de yok! ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
??? benzinli 4 silindirmi, anlamadımki? eğer onları soryorsan LRE dergisi bir sıralama yapmış en uzun ömürlü motor diye onu 1. sıraya koymuşlar ;D

Telekomdan çıkan ve hala saat gibi çalışan 500 binin üzerinde defenderler biliyorum 2,5 benzin, araçların ömrü arazide geçmiş toz toprak bakımsızlık hala çalışıyorlar.
300 -400 de su koyanlar genelde dizeller ;D ;D ;D
Japon,amerikanda benzinlilerin su koyması için bir 600/700 gitmesi lazım ;D

len adam 40 yıldır açmadık araba bitti motor bitmedi sonunda daşş gibi motoru hurdaya verdik diyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
len adam 40 yıldır açmadık araba bitti motor bitmedi sonunda daşş gibi motoru hurdaya verdik diyor ;D ;D
Benim yeğende de 74- 450 SLC Mercedes var ,araç daha 200,000 i devirmedi,
Pazar günleri garajdan çıkarıyorlar,onun motoruda bitecek gibi gözükmüyor ;D ;D ;D

Benim yeğende de 74- 450 SLC Mercedes var ,araç daha 200,000 i devirmedi,
Pazar günleri garajdan çıkarıyorlar,onun motoruda bitecek gibi gözükmüyor ;D ;D ;D

abi sizin genlerde var demek ki araca birşey olmasın diye kullanmamak ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bir ekleme Toyota hilux motoru 200 bini bulmadan 2 kere açıldı bende ;) Chevy blazer s10 un motoruda 150 binde açıldı, lada taş gibiydi hiç titizlenmezdim yeniede gık demezdi. CJ yi hiç söylemiyorum daha araba 83 bindeydi ;D

ve benim 40 gidip 40 yıl daha giderdi dediğim motor 2,5 benzinli defenderlerin motorunun yapı itibariyle aynısı sayılır sadece 2,5cc değilde 2285cc mete hocamın motorunun aynısı tabi yagsız gitmiyor bu motor

discovery-V8' Alıntı:
Bir ekleme Toyota hilux motoru 200 bini bulmadan 2 kere açıldı bende ;) Chevy blazer s10 un motoruda 150 binde açıldı, lada taş gibiydi hiç titizlenmezdim yeniede gık demezdi. CJ yi hiç söylemiyorum daha araba 83 bindeydi ;D

CJ'yi açık geziyordun heralde ;D ;D ;D

Benim XJ 360,000 deydi,
hafiften eksiltmeye başlamıştı ,ama 100,000 daha giderdi,
aracı alanı takip ediyorum ,hala devam ediyor aynı motorla.
Not: km aramızda kalsın ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
ve benim 40 gidip 40 yıl daha giderdi dediğim motor 2,5 benzinli defenderlerin motorunun yapı itibariyle aynısı sayılır sadece 2,5cc değilde 2285cc mete hocamın motorunun aynısı tabi yagsız gitmiyor bu motor

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
CJ'yi açık geziyordun heralde ;D ;D ;D

Yok sonradan keşfettim neden az km li olduğunu ;D ;D

Diğer arızalardan sıra motora gelmiyorki , 1 gün gez 2 ay tamirde km yi nerde yapıcan ;D ;D

Yunus capon çetesi sindi ,1-2 videoyla destekledinmi çökerler ;D ;D hele birde çukur videosu tümden bitirir ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yunus capon çetesi sindi ,1-2 videoyla destekledinmi çökerler ;D ;D hele birde çukur videosu tümden bitirir ;D ;D

Abiciğim sinmedik, ben şahsen partide tanıştığım bayanlarla muhabbeti ilerletiyorum o yüzden buraya vakit ayıramdım pek.. :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR