7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,902
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın ;D

altug onaran' Alıntı:
sevtap abla dikkat et o zonta şikayet falan etmiş olabilir bana çarpıp kaçtı diye bir senaryo bile kurmuştr ve en olmadık hasarları bile senin üstüne atmıştır :(

Şikayet hiç işe yaramıyor arkadaşlar...

Ben tamponu sürükleyerek karakola gittim ama polisler oralı bile olmadığı gibi "yahu kasko yok mu, boşuna bizi uğraştırma" diye bir de takıntılı muamelesi yaptılar :mad:

Ben ordan şeyettim de durmadım ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
bizim sitenin böyle kimyasallara ihtiyacı olmaz , doğa adamıyız bizz ;D ;D ;D ;D ;D ;D , çok güldüm yine sabah sabah yavv

;D ;D ;D ;D ;D pandalarda doğa hayvanı ama soyları tükeniyor ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ağaç derken, bildiğin ağaç, odun işte :mad:

Sen bugünlerde ne fesat bişe oldun yahu ::smiley:

;D ;D ;D ;D Beni bunlar yoldan çıkardı benim suçum yok, imalı imalı konuşup adamı şaşırtıyorlar ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Beni bunlar yoldan çıkardı benim suçum yok, imalı imalı konuşup adamı şaşırtıyorlar ;D

Ve hatta bu iş bir gece yarısı dağ başında, Cihan'ın sucuk ekmek tarifi ile başladı bile diyebiliriz.... ;D ;D ;D

Kilo verme konusunda,Yavuz doğru şeyler yazmış.nacizane sabah kahvaltıdan 30 dk.öncesi 1-1,5 litre oda sıcaklığında su içilmesi inanılmaz kilo verdiriyor.(basit bir hesap 1500 cc oda sıcaklığındaki suyu 37 dereceye çıkarmak için 1500*17=25500 yani 255 cal.yakmak gerekiyor) bazıları bu kaloriyle ne kadar extradan bira içeriz veya yemek yeriz hesabı yapmazlarsa tabe ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ve hatta bu iş bir gece yarısı dağ başında, Cihan'ın sucuk ekmek tarifi ile başladı bile diyebiliriz.... ;D ;D ;D

Devamında dil peyniri, şnorkel vb... gibi mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR