7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,309

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ne sakaltlıkmış 3 senedir ya ;D ;D

Öyle malesef abicim, kronik tendinit.. :smiley:)
Tendonları kopardım omuzda 70 lerle çalıştığımız için. Senin gibi 15 20 lerle çalışmıyoruz ;D ;D ;D
pilatesçi seni ;D ;D ;D ;D

Tam düzeldim dedim, başladım geçen haftalarda, bu sefer de dirseğe sıçradı, dinlendiriyorum şimdi. iğrenç birşey.

cihanülker' Alıntı:
demekki benim fazlalığım kadarmış sizin 20 lik damblmıdır nedir, tamı tamamına bir dambıl fazla taşıyorum devamlı ;D ;D

Yok onlar LBS abi, 10 kilo falan ediyor..
Yani Yavuz abinin başta çalıştığı ve zorlandığı 10luklar 5 kilo ;D ;D ;D
Realden dönerken ki poşetler bile daha ağır ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Tendonları kopardım omuzda 70 lerle çalıştığımız için. Senin gibi 15 20 lerle çalışmıyoruz ;D ;D ;D
Ben dolu bira bardağı kaldırıyorum ,gerçi her seferinde biraz boşalıyor,
spor yapmış olurmuyum ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
pilatesçi seni ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ben başka yazmıyorum.

bu kadar kilo verme ve spor üzerine hazır konu açılmışken diyorumki ,müsait bir zamanda bu aralar ,bir tepeciğe çıkıp mangal yaksak ,şöyle 2-3 saatliine ,hafiften offroad filan yok ,sadece beyaz et olabilir ızgarada ;D

cihanülker' Alıntı:
bu kadar kilo verme ve spor üzerine hazır konu açılmışken diyorumki ,müsait bir zamanda bu aralar ,bir tepeciğe çıkıp mangal yaksak ,şöyle 2-3 saatliine ,hafiften offroad filan yok ,sadece beyaz et olabilir ızgarada ;D

beyaz et derken ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR