7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,539,018
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abi dün gitiğimiz gezide fotolarını koydum birkaç tanesinide nükleer sayfasına koyacam ama benim buket video yüklüyor mudaele edemiyorum :smiley:
kıytıkırık birkaç volt elektirik ürelilecek diye doğa nasıl katlediliyor seyredin bakalım birde devlet bunlara ürettiği enerjiyi alma garantisi veriyor karadenizdeki yapılan doğa katlıyamıda aynı şekilde
ya adam gibi bir nükleer santral yada göstermelik rüzgar gülleri ,kıytıkırık hidroelektirik santralleriyle doğayı kirletmeye devam

aynen yunus geçen şeker bayramında karadenizdeydim , valla ne dere yatağı kalmış ne dereler, hele artvin borçka tarafını resmen talan etmişler valla günah billa günah, gitsinler çaksınlar nükleer santralı şehirlerden uzak bir yere halletsinler bu işi

Etiketler

Bu tartışmanın en önde giden (nükleere hayır tarafı tabi ki), en hararetli savunucularından biri olabilirdim şu anda ama iki saat kadar önce -son bir kez daha- işi bıraktım :(

Ne tuhaf değil mi iki saat önce tüm dünya için düşünüyor olacaktım ama şimdi dünya birden küçüldü ve sadece benim etrafımda dönen, kısa mesafelerden oluşan çok küçük bir alan oluverdi...

Çünkü şimdi sadece kendi küçük dünyamı düşünüyorum :smiley:

SDC' Alıntı:
Bu tartışmanın en önde giden (nükleere hayır tarafı tabi ki), en hararetli savunucularından biri olabilirdim şu anda ama iki saat kadar önce -son bir kez daha- işi bıraktım :(

Ne tuhaf değil mi iki saat önce tüm dünya için düşünüyor olacaktım ama şimdi dünya birden küçüldü ve sadece benim etrafımda dönen, kısa mesafelerden oluşan çok küçük bir alan oluverdi...

nee? Delimisin Sevtap bu devirde iş bırakılırmı hiç ?

Sevtap abla benidemi örnek almadın 4-5 aydır işsizim ve yeni bir iş bulursamda eskiyi arayacağımdan eminim

SDC' Alıntı:

haydaaaa ,hayırlı olsunmu diyeyim ,yoksa üzüleyimmi anlamadım :eek: :eek: :eek:

Bu düşünceni ertelemiştin ve bütün dostların derin bir nefes almıştı. Ne oldu yine. ???

discovery-V8' Alıntı:
nee? Delimisin Sevtap bu devirde iş bırakılırmı hiç ?

aynen sevtapçım ya yavuza katılıyorum iş bırakmak için uygun bir dönem hiç değil ama ,sen uzatmaları oynuyorduk demişsin demekki kafada bitirmişin zaten ,hayırlısı olsun ,kafanda bir plan programın varmı ?? ,yoksa oturup planmı yapacaksın ?

cihanülker' Alıntı:
haydaaaa ,hayırlı olsunmu diyeyim ,yoksa üzüleyimmi anlamadım :eek: :eek: :eek:

Üzülecek bir şey yok Cihancım :smiley:

Son bir yıldır huzursuzluk en üst noktadaydı...

3 gün iyi, 5 gün kötü gidiyordu. Bunu uzatmak başka yönlerden her iki tarafa da zarar veriyordu. Bence en doğrusu buydu :smiley:

Hayırlı olsun diyelim o zaman. İnşallah daha güzel şartlarla iş kurarsın

SDC' Alıntı:
Üzülecek bir şey yok Cihancım :smiley:

Son bir yıldır huzursuzluk en üst noktadaydı...

3 gün iyi, 5 gün kötü gidiyordu. Bunu uzatmak başka yönlerden her iki tarafa da zarar veriyordu. Bence en doğrusu buydu :smiley:

o zman hayırlısı olsun be sevtap , bulunur bir çare önemli olan kafanın huzuru olsun gerisi hikaye , bu arada antalya kampı için bir engelde kalmadı önünde bak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ( şaka tabii yolmayasın sakın saçımı başımı ) ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen sevtapçım ya yavuza katılıyorum iş bırakmak için uygun bir dönem hiç değil ama ,sen uzatmaları oynuyorduk demişsin demekki kafada bitirmişin zaten ,hayırlısı olsun ,kafanda bir plan programın varmı ?? ,yoksa oturup planmı yapacaksın ?

Valla hiç bir planım yok ama bir süre dinleneceğim kesin...

İş mi bulurum, iş mi kurarım bunu henüz bilmiyorum, hep birlikte göreceğiz :smiley:

Ama bu yazdıklarım sizi üzmesin lütfen, ben üzgün değilim. Şu anda da toplanıyorum ve acaip hafifledim ...

Akşam evden daha ayrıntılı konuşuruz ;)

SDC' Alıntı:

İş mi bulurum, iş mi kurarım bunu henüz bilmiyorum, hep birlikte göreceğiz :smiley:

Ama bu yazdıklarım sizi üzmesin lütfen, ben üzgün değilim. Şu anda da toplanıyorum ve acaip hafifledim ...

ok ;) ;) ;) görüşürüz

SDC' Alıntı:

Valla ben üzüldüm açıkçası :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.