7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,539,018
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bende üzüldüm yavuzcum ama ,sevtap en doğru kararı vermiştir inanırım ,sonuçta piyasa şartlarını iyi biliyordur , çok zor bu aralar ama hayırlısı olsun diyelim başka ne gelir elden , ;)

Sevap gelince öğreniriz ama bence bu ayrılış ani ve beklenmedik bişey oldu, eşyalarımı topluyorum dan ben onu anladım, inşallah fevri bir karar değildir. piyasa gerçekten çok b..ktan. hayırlısı olur inşallah.

Etiketler

Hayırlısı olsun Sevtap. Uzatmalar da olsa, 4 gün iyi 5 gün kötü de olsa basşka bir iş yapmadan ayrılmak başlıbaşına stress konusu olabilir. Tabii senin kafanın rahat olması daha önemli.

SDC' Alıntı:
Valla hiç bir planım yok ama bir süre dinleneceğim kesin...

İş mi bulurum, iş mi kurarım bunu henüz bilmiyorum, hep birlikte göreceğiz :smiley:

Ama bu yazdıklarım sizi üzmesin lütfen, ben üzgün değilim. Şu anda da toplanıyorum ve acaip hafifledim ...

Akşam evden daha ayrıntılı konuşuruz ;)

İyi akşamlar arkadaşlar,

Sevtap abla üzüldüm ya... :( , ... Piyasa da çok kötü ama Hayırlısı olsun diyelim... İnşalla daha mutlu ve huzurlu bir işe geçersin.

Sağlık herşeyden önce geliyor... Huzur yoksa paranın pek bir önemi yok.... Aslında tam bir sarmal... Huzurlu olunca Az Para kazanıyon, Az Para kazanınca Huzur kaçmaya başlıyor. Sonra İyi bir iş buluyon Parası iyi oluyor bu sefer işte huzursuzluk başlıyor.... Böyle dönüp gidiyor... İniş-Çıkışlar nekedar Farklı olursa tahribatta okadar yüksek oluyor.

hyavuz2000' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlar,

Sevtap abla üzüldüm ya... :( , ... Piyasa da çok kötü ama Hayırlısı olsun diyelim... İnşalla daha mutlu ve huzurlu bir işe geçersin.

Sağlık herşeyden önce geliyor... Huzur yoksa paranın pek bir önemi yok.... Aslında tam bir sarmal... Huzurlu olunca Az Para kazanıyon, Az Para kazanınca Huzur kaçmaya başlıyor. Sonra İyi bir iş buluyon Parası iyi oluyor bu sefer işte huzursuzluk başlıyor.... Böyle dönüp gidiyor... İniş-Çıkışlar nekedar Farklı olursa tahribatta okadar yüksek oluyor.

Aynen öyle huzurlu işe kimse iyi maaş vermiyor , ille huzursuz olacak ki parası iyi olsun , hergün kılıç kuşanıp dövüşeceksin akşama kelle hala yerindeyse ne ala, ertesi gün tekrar baştan ;D ;D ;D ;D

Onur duy bunları duy tadını çıkar iki senen daha var sonra kılıcı verirler eline salarlar meydana ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aynen öyle huzurlu işe kimse iyi maaş vermiyor , ille huzursuz olacak ki parası iyi olsun , hergün kılıç kuşanıp dövüşeceksin akşama kelle hala yerindeyse ne ala, ertesi gün tekrar baştan ;D ;D ;D ;D

Onur duy bunları duy tadını çıkar iki senen daha var sonra kılıcı verirler eline salarlar meydana ;D ;D ;D

aynen onur ,yavuzun bahçedeki dambılmıdır nedir valla ona benzemez ,kaldıramssın sonra ( onurda bizim ailenin küçük çocuğu gibi ,habira ders, habire ders bunaldı çocukceğiz ) ;D ;D ;D ;D ;D

amanos80' Alıntı:
Hocam; şu havalı tüfek işini unutmadan bir sorsan ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Ali bey bunu tavsiye ederim, Türkiyede satılmaya başlandı, benjamin Discovery

http://www.americanairgunhunter.com/benji_discovery.html

cihanülker' Alıntı:
aynen onur ,yavuzun bahçedeki dambılmıdır nedir valla ona benzemez ,kaldıramssın sonra ( onurda bizim ailenin küçük çocuğu gibi ,habira ders, habire ders bunaldı çocukceğiz ) ;D ;D ;D ;D ;D

finalden yırttım diye sevinirken direk moral bozmaca ;D ;D ;D ;D

herkese iyi akşamllar

yunus abi ve onur aynı saflarda görmek çok güzel ;D

sevtap hayırlısı olsun umarım daha iyi şartları yakalarsın

kriz çok kötü artık iş aramayı bıraktım kendimi sanayiye vurdum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ali bey bunu tavsiye ederim, Türkiyede satılmaya başlandı, benjamin Discovery

http://www.americanairgunhunter.com/benji_discovery.html
Mete Hoca'nın bahsettiği bu olsa gerek, teşekkürler. Yalnız bu bildiğimiz kurmalı, 4.5 veya 5.5 mm saçma sıkanlardan çok farklı.Çalışma sistemi hakkında bilginiz var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,181
Kayıtlı Üye Sayımız
166,867
Kaydolan Son Üyemiz
adeshpv

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.