7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,537,286
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Sen ki 42 yaşındaki Sevtabı LR aşığı yaptın, kendi yetiştirdiğin çocuğa mı aşılayamayacaksın ;D ;D ;D

Bundan sonrasını LRO hariç herkes gözünü dört açıp okusun ;D ;D ;D

LRO hariç çünkü onlar alışkın ;)

Sabah Elizabeth'imi Ümraniye Oto Sanayi, Muhammet Ustaya bıraktım...

Sağolsun Yavuzcum arayıp Usta ile konuşmuş bir yanlış olmasın diye ama usta da usta yani, akıllı, işinibilen ve dürüst bir esnaf :smiley:

Ve akşam aradı usta, işini bitirmiş , beklerim ben gel al aracını diyor :smiley: :smiley: :smiley:

Hemi de istediği ücreti duyunca kulaklarıma inanamadım (siz caponlar hiç duymayın, yüreğinize iner valla :D :D :D )

Kontağı çevirip Elizabeth'den gelen kusursuz sesi duymanın bedeli ise parayla ölçülemez. Tüm istenenler ve daha fazlası yapılmış ;D ;D ;D

Eve dönüş yolunda Hep Yavuzcuğuma dua ettim, bana LR aşkı aşıladığı için ve beni doğru yönlendirdiği için ;)

Herkesin huzurunda tekrar teşekkür ederim (ne utanmıştır şimdi) ;D ;D ;D

Ama sen utanma Yavuzcum...

Aralarda da Dicimon sayesinde üzerimden haksız kazanç sağlayanların yedi sülalesini andım, işte utanması gereken onlardır :mad: :mad: :mad:

yok ya ben bişey yapmadım, bildiklerimi söyledim ustaya oda hayır demedi, eline sağlık Muhammed ustanın. ;D ;D ;D

Etiketler

Ben Defender'i satıyorum... Bundan alıcam :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=JRdyFs960WA&feature=related

Antalya yolcusu kalmasııın ;D ;D ;D

22.Ocak.2010 SAW 12:15 :smiley:

Ama dönüş yok :(

Ankaralılara kaynıycam sanırsam ;)

SDC' Alıntı:
Antalya yolcusu kalmasııın ;D ;D ;D

22.Ocak.2010 SAW 12:15 :smiley:

Ama dönüş yok :(

Ankaralılara kaynıycam sanırsam ;)

E hadi hayırlısı, bende halledebilirsem bu hafta işleri çok eğleneceğiz , 7/24 tekrar birarada gibi bişey olacak ;D

Bugün, belediyenin ücretsiz kapalı garajına girdim. Fiş keserken adam şöyle dedi "bu kocamanı getirmeyin buraya böyle istemiyoruz"

kehkehkehkeeh ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bugün, belediyenin ücretsiz kapalı garajına girdim. Fiş keserken adam şöyle dedi "bu kocamanı getirmeyin buraya böyle istemiyoruz"

kehkehkehkeeh ;D ;D
önden Cihan,Ufuk ve Yavuzu gönder bir daha bir şey demezler ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

kehkehkehkeeh ;D ;D

kocamn senin kamyonetmi oluyor ? :eek: ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Hem de içerisi LR doluyken ;D ;D ;D

Yavuz Abisi lütfen, pick-up o kamyonet değil. Sahibisi kızıyor öle deyince ;D ;D ;D

Yahu onun LR dediği eski model freelanderdir ;D ;D ;D

pikap diyelim bari, yabancı kelimeyede Ufuk kızıyor ;D pikap şu plak çalan şey değilmiydi ;D ;D ;D ;D Kamyonet daha iyi yaw ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Hem de içerisi LR doluyken ;D ;D ;D

Yavuz Abisi lütfen, pick-up o kamyonet değil. Sahibisi kızıyor öle deyince ;D ;D ;D

Hiç de kızmıyorum :smiley: ister kamyonet diyin ister kamyon, onore ediyorsunuz kamyonumu :smiley:)
discovery-V8' Alıntı:
Yahu onun LR dediği eski model freelanderdir ;D ;D ;D

pikap diyelim bari, yabancı kelimeyede Ufuk kızıyor ;D pikap şu plak çalan şey değilmiydi ;D ;D ;D ;D Kamyonet daha iyi yaw ;D ;D ;D ;D

Valla hiç de öyle değil Disco 3 ler falan vardı ;D ;D
Tabiki kocaman benim kamyonet oluyor. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
avasmith02311

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR