7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,514,299
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu nasıl Ufuk? Öğreniyor muyum?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32468.msg516504#msg516504

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Bu nasıl Ufuk? Öğreniyor muyum?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32468.msg516504#msg516504

fena değil

elini korkak alıştırma abart biraz :smiley:

Beyaz içide ps da dodge yapıp hafifden düzeltmek gerekiyor

cihanülker' Alıntı:
ufuk asbicim yetişmiş ben yemek molası verdim kısacık ,hocam kusura bakmayasın
Yok canım ne kusuru.. Acil olmadığı için telefon etmedim zaten yoksa sizi telefonlada arayabilirdim.

Sevtap abla geçmiş olsun

Nejat abi senin buletin limiti dolmuş galiba ya yeni adres aç yada birkaç dolar ver 25 GB limiti arttır :smiley:

meyse ben şimdi gidiyorum yarasa saatinde görüşürüz

Selam millet ;D

Cihan fotolar güzel olmuş, 3-5 er olmuş ama olsun ;D ;D Jartiyerle ne iş yapıyorsun erciyes tepelerinde onu merak ettim ;D ;D

Sevtap geçmiş olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,862
Kaydolan Son Üyemiz
abdullahtopcu3807@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR