7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,701

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bunu seyretmeyenlere tavsiye ediyorum, Nejat hemen satıp bundan yapıyorsun bitane caponların dibi düşsün ;D

http://www.youtube.com/watch?v=VC6ZGIPBDho&feature=related

discovery-V8' Alıntı:
Bunu seyretmeyenlere tavsiye ediyorum, Nejat hemen satıp bundan yapıyorsun bitane caponların dibi düşsün ;D

Ufuk emmi bu dodikler wrangler dodiğimidir?, eğer öyleye bundan alalaım Hakana lazım dodik orjinaller düdük gibi lasitkler içine sığmıyor.

discovery-V8' Alıntı:
Ufuk emmi bu dodikler wrangler dodiğimidir?, eğer öyleye bundan alalaım Hakana lazım dodik orjinaller düdük gibi lasitkler içine sığmıyor.
Abi dedimya XJ dodiği

MCXJ97bushwackera-501x279.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Vayyy,arabanın hasosu ;D ;D ;D
dodikleri bile bir ayrı güzel ;D ;D ;D
Hadi canım arabanın asosuymuş yani bilmesem inanırdmım ama kusura bakma abi beş para etmez sadece güçlü bir motordan ibaret arka koltuğa oturabilmek için baya hesap yapmak gerekiyor :smiley:)))))))))
ve bunu ben dedmiyorum sahibi dedi artıkilasyonda ark kapılar açıkmıyormuş :smiley:)))))))))

yunus bager' Alıntı:
Hadi canım arabanın asosuymuş yani bilmesem inanırdmım ama kusura bakma abi beş para etmez sadece güçlü bir motordan ibaret arka koltuğa oturabilmek için baya hesap yapmak gerekiyor :smiley:)))))))))
ve bunu ben dedmiyorum sahibi dedi artıkilasyonda ark kapılar açıkmıyormuş :smiley:)))))))))
ben o hesabı defender ön koltuğunda yapıyorum, ;D ;D ;D
Kapıyı bir çektim ,kapı bana mayk taysın gibi bi sol çekti ,ordan doğru kafayı tavana geçirdim, ;D ;D ;D

Arka kapı açılır,ama bir daha kapanmaz ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi dedimya XJ dodiği

Yunus bu o değil, XJ nin yan paneller eğimli arkada genelde kapı var ve dodiklerin iç kısmı var , diğeri defenderin düz sathına oturmuş, dur bulucam şimdi hangisi olduğunu araştırıyorum aklıma yattı bu iş.

Yunus atmış işde yapan adamı Ama bunlara basıp filan dolanmaca yok :smiley: Ben üstünde gezindiğim için bunlara bulaşmamışdım.

discovery-V8' Alıntı:
Yunus bu o değil, XJ nin yan paneller eğimli arkada genelde kapı var ve dodiklerin iç kısmı var , diğeri defenderin düz sathına oturmuş, dur bulucam şimdi hangisi olduğunu araştırıyorum aklıma yattı bu iş.
Abi dediğin doğru ama vranger ön dodiklerinde sinyal lambası var bunda yok arka taraf ikiside aynı zate sadece xj 2 parça

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,126
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Geri