7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,628
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Bayılacam gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D

Bu kelebek ötesiler bi baskını bile beceremediler 8)

biri gidelim diyo biri duj diyo biri gak der biri guk :smiley:

Bende geçen gün bindim arabaya gidiyorum.
ohoooooo paşalar evlerinde oturuyolardı. Bende geri döndüm..:smiley:

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Naber Barbaros Dışarda mis gibi hava var Bak balkondan ohhhhhhhh :smiley: :smiley:

Burda fırtına var herşey uçuyo. Bide soğuk sorma ...

Bizde dört gözle kar yağmasını bekliyoruz ama nafile....

Çilekeşle şöyle karlr içerisinde doyasıya debelenemedim :D

ufukozkan' Alıntı:
Naber Barbaros Dışarda mis gibi hava var Bak balkondan ohhhhhhhh :smiley: :smiley:

Burda fırtına var herşey uçuyo. Bide soğuk sorma ...
burdada yağmur fırtına bildiğin gibi değil az önce biraz duruldu dede

can sıkıntısından dolanıyorum senin yaramazlar herhalde gittiler

SDC' Alıntı:
Bayılacam gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D

Bu kelebek ötesiler bi baskını bile beceremediler 8)

Şu "kelebek ötesi" tabirine karşılık arşivden birşeyler çıkar bari ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bizde dört gözle kar yağmasını bekliyoruz ama nafile....

Çilekeşle şöyle karlr içerisinde doyasıya debelenemedim :D
Hocam burdada saat 18 den beri kar yağışı tam hızıyla devam ediyor ama benim için pek iyi olmadı kar yağması aracımda kar lastiği yok bu saaten sonra buz dansını öğretememki :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hocam burdada saat 18 den beri kar yağışı tam hızıyla devam ediyor ama benim için pek iyi olmadı kar yağması aracımda kar lastiği yok bu saaten sonra buz dansını öğretememki :smiley:
ne kadar güzel ya bizde yağmuur ve rüzgar sadece

yunus bager' Alıntı:

Valla Yunus benim lastik yeni ama kar lastiği değil buna rağmen yağsada biraz kaysak debelensek oynasak diyoruz ama yaylaya bile yağmıyor

İstanbul'a öyle güzel kar yağıyor ki sabaha kadar böle yağarsa yarın işe gitmek yalan olur ;D ;D ;D

Elizabeth'im kar altındaki "balatasıyıran yokuşu"nu yukarı doğru öle güçlü çıktı ki...

Etrafta kollarını kavuşturup "ahahaha bakalım abla nasıl geri kayacak" diye bekleyenlerin hepsi hüsrana uğradı ;D ;D ;D

Çok isterdim bugün burada ahkam kesen arkadaşların da bizi izlemesini...

Elizabeth'i parkettikten sonra "afferin kızım" diyip nasıl totosuna vurduğumu görmelerini :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR