Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:sen gezilere gelmezsen orası neresi diye sorarsın![]()

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:sen gezilere gelmezsen orası neresi diye sorarsın![]()
SDC' Alıntı:İstanbul'a öyle güzel kar yağıyor ki sabaha kadar böle yağarsa yarın işe gitmek yalan olur ;D ;D ;D
Elizabeth'im kar altındaki "balatasıyıran yokuşu"nu yukarı doğru öle güçlü çıktı ki...
Etrafta kollarını kavuşturup "ahahaha bakalım abla nasıl geri kayacak" diye bekleyenlerin hepsi hüsrana uğradı ;D ;D ;D
Çok isterdim bugün burada ahkam kesen arkadaşların da bizi izlemesini...
Elizabeth'i parkettikten sonra "afferin kızım" diyip nasıl totosuna vurduğumu görmelerini![]()
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:Uzak mesafelere çilekeşle gidemiyorum. Kar da buraya gelmiyor ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;DSDC' Alıntı:İstanbul'a öyle güzel kar yağıyor ki sabaha kadar böle yağarsa yarın işe gitmek yalan olur ;D ;D ;D
Elizabeth'im kar altındaki "balatasıyıran yokuşu"nu yukarı doğru öle güçlü çıktı ki...
Etrafta kollarını kavuşturup "ahahaha bakalım abla nasıl geri kayacak" diye bekleyenlerin hepsi hüsrana uğradı ;D ;D ;D
Çok isterdim bugün burada ahkam kesen arkadaşların da bizi izlemesini...
Elizabeth'i parkettikten sonra "afferin kızım" diyip nasıl totosuna vurduğumu görmelerini![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Hocam millet kumda koca gemileri çekiyo Başkada çeken araç yok yahu..
Sende yol yapamam diyosun Yunus kızacak şimdi![]()
![]()
![]()
Abi sonu başımı var işim bozuk diyorum hala anlamıyorsunuzufukozkan' Alıntı:sen gezilere gelmezsen orası neresi diye sorarsın![]()
bsayil' Alıntı:antalya abicim ;D ;D ;D
Aman abi suziyle uçma denemeleri yapmıyorsun dimi yoksa bizde kurtaramayız seninkurtkaya' Alıntı:Burada kar bol, isteyene kargolarım ;D
Gecenin bu vakti Suzi ile Bahçeşehir-Göktürk etabını geçtik, 4 adet HT lastik ile, sorunsuzca![]()
ufukozkan' Alıntı:Hangi kanalda bu dizi Ben küçük kadınları seyrediyodum Kaçırmışım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Aman abi suziyle uçma denemeleri yapmıyorsun dimi yoksa bizde kurtaramayız seni
yunus bager' Alıntı:Abi sonu başımı var işim bozuk diyorum hala anlamıyorsunuz
Yok abi benim demek istediğim defender gibi atlayıp zıplama biryerini kırarsın sonra eve almazlar seninkurtkaya' Alıntı:Yok Yunus, capon da olsa, Suzi'nin hakkını yemiyelim, asfaltta süper araba. Kar - buz dinlemiyo![]()
nkurtkaya' Alıntı:Yok Yunus, capon da olsa, Suzi'nin hakkını yemiyelim, asfaltta süper araba. Kar - buz dinlemiyo![]()
ufukozkan' Alıntı:grand vitara karda normal lastiklerle bir yokuş çıkdı , ağzım açık kaldı video bile çekemedimOrdan değil ......er (yazmayım Yunusdan dayak yiyecez) en kralı gelse çıkamaz . Kar yağsın videoya çekicem buraya atıcam.