7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,388
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Bakıyorum onur benim dediklerime hiç bakmıyorsun bakmassan bakma sana senin elin anahtar tutmaz sana yapılmış bişey lazım yoksa bizi mundar edersin

al bunada bak

http://www.sahibinden.com/bakimli_defender_110_donanimli_ve_sorunsuz-29WQQaXQQ4708896WQQpXQQdisplayitem

Bu araba alınır (16 bin TL), Hasan usta'ya Puma taktırılı (8 bin TL) ve zevkle kullanılır (bedelsiz)

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
nejat o 130 v8 e sen baksana, 94 model fiyat iyi, vebasto orjinal, hidrolik direksiyon orjinal, disk fren 4 tekerde, fazlalıkları söküp atarsın.

130 olmaz Yavuz. 110 istiyorum. 90'ı bile çok beğenmeme rağmen tereddütle bakıyorum. Ya 110 V8 olacak ya da Disco I. Karar verildi.

Ahanda bu araç

SDC14410.jpg

IMG_8045.jpg

fastjunkie' Alıntı:
Abi o çok yakar mı ??
Nejat abiye olmaz o kamyonet.. ;D ;D ;D
haha inadına adam neye bakarsa ben de ona sulanayım ;D

bilmiyorum neden ben 130 ları çok seviyorum, çift kabin ama çok geniş bir çift kabin, alt yapıları özel güçlendirilmiş (hepsi landrover special vehicle logosu taşıyor) arka helezon bile çift, şasileri çift kat , 35 ten büyük lastiğide nerdeyse modifiyesiz kaldırabiliyor.

biraz uzun tek sorunu o, uzun derken 110 dan 50 cm daha fazla ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bu iyimiş, Yavuz abi ne dersin ? Bana bu tarz bişi lazım. Çok da bomboş olmasın içi dışı, kapital sınırlı.

Günay Bey'in aracı :smiley:

Gönül rahatlığıyla alabilirsin ;)

Yav bu tür konuşmalara deli oluyorum :mad:

Kendi aracını kaça satacan ki kapital sınırlı oluyor ??? Sizin araçlar 30-40-50-60...vs. diil miydi, bir defenderi karşılayamıyor mu yoksa ;D ;D

Herkes işi ticarete döktü, herkes satarken en iyi fiyat, alırken en düşük fiyat peşinde :(

Bi akıllı sizsiniz çünkü (akşam ki abi de pajeroya 38 istiyordu) ;D ;D ;D

Neyse piyasadaki bu saçma hareketler yüzünden defender hakettiği kıymeti buldu :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Neden puma abi ?
2.5 en basit makinası değil mi ?

234 bin'e vinci, şnorkeli olan içi, döşemesi, kaporta boyası düzgün ve motoru 2.5 dizel (mekanik Ford Transit motoru) olan bir Defender için "neden?" sorusu anlamsız bence. Tadından yenmez, güçlü ve ekonomik motor, bakımı kolay, yakıtı ucuz daha ne olsun?

SDC' Alıntı:
Günay Bey'in aracı :smiley:

Gönül rahatlığıyla alabilirsin ;)

Yav bu tür konuşmalara deli oluyorum :mad:

Kendi aracını kaça satacan ki kapitel sınırlı oluyor ??? Sizin araçlar 30-40-50-60...vs. diil miydi, bir defenderi karşılayamıyor mu yoksa ;D ;D

Herkes işi ticarete döktü, herkes satarken en iyi fiyat, alırken en düşük fiyat peşinde :(

Bi akıllı sizsiniz çünkü (akşam ki abi de pajeroya 38 istiyordu) ;D ;D ;D

Neyse piyasadaki bu saçma hareketler yüzünden defender hakettiği kıymeti buldu :smiley:

Günay bey o aracı telekomdan aldı , ozamanlar piyasada kimse benzinli dizel diye baklmıyordu toplasan defender sayısı 15-20 adet, almak istesen satan bulunmazdı, dünya masraf ettiler o araca , nerdeyse sıfırdan yapıldı, maliyeti 25 binden yukarıdır.

şimdi bakma pul parasına satılıyor defenderlar ama kimse iyi defenderi ucuza satmıyor, Nejat a sor, Umuta sor kaça satmışlar ;)

herzaman söyledim 15 den aşağıya defender alıyorsan yapılacak çok işi vardır yada sahibi sıkışmıştır, iyi bir defender herzaman 20 den yukarı fiyata satılır.

en basiti 4 lastik 4 jant 2500 TL daha arabaya dokunmadan bunu ödüyorsun, motoru yürüyeni vinci kilidi vb. vb. hep masraf.

SDC' Alıntı:

Kendimi hariç tutarım. Bugün, sattığım Defender ayarında ve donanımında aynı fiyata bulan varsa çıksın ortaya.

fastjunkie' Alıntı:
Vallahi diyorum ya. Ama rezil olursam bi gün Yavuz abinin kapısında öbür gün senin kapında sabahlarım :smiley:)
Tanımıyorum nedir ne değildir Defender.

Kesin bunun kız arkadaşı "ayy ben de bunlara bayılıyorum" dedikten sonra parmağını götürüp fotoğraftaki defender lardan birinin üstüne koymuştur :D :D :D

çağlar' Alıntı:
la onur napıyon sen aslan :mad: :mad: :mad:

Abicim kendimi sosyal bir deneyin parçası ilan ettim. Harbiden alacam rezil mi vezir mi görecem.
Bi araç seçemedim daha Japondan çıldırttı, Dedim eli yüzü düzgün bi Defender işine gireyim.

çağlar' Alıntı:
yavuz teknik servis hizmeti vereceksen bizde alalım cihanla birer tane ;D ;D ;D

Vala ben de önce Yavuz abime sonra Yunus Bagerime sonra da Nejat Naci abilerime güveniyorum, en kötü çekici numarası verirler ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.