Abi geçennlerde hava atıyorlardı ABD de araçlar geri çağrıldı diye yani firma çok iyi ya vs vsdiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D bunu ara ara gündeme getirelim derim ben , japon tayfası azdığında takoz olarak kullanalım ;D ;D
Abi hiç sorma daha aracı çalıştırmadan yavaş demeye başlıyoracemi80' Alıntı:Babana güveniyor, sizi hala çocuk olarak görüyor ;D
yunus bager' Alıntı:Abi hiç sorma daha aracı çalıştırmadan yavaş demeye başlıyor)))
discovery-V8' Alıntı:bende bunu güya kar videosu diye çekmiştim ;D ;D ;D ;D 1 parmak kar 2 parmak buz yağış durduzaten yine hevesim kursağımda kaldı![]()
Duruyu saymıyoruz zate o geleceğin off roadcısıdiscovery-V8' Alıntı:Benim kaburga sabıkam yüzünden hiç kimse güvenmiyor, örümcek gibi 8 kolla sarılıyorlar heryere, Durucum hariç o gayet rahat, arazide resim falan çiziyor, oyuncaklarıyla oynuyor ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Duruyu saymıyoruz zate o geleceğin off roadcısı
kaburga derken ?
Tamam tamamdiscovery-V8' Alıntı:Bazı arkadaşlarımızn kaburgaları incindi arazideyken , artık binmiyorlar discoya![]()
discovery-V8' Alıntı:Benim kaburga sabıkam yüzünden hiç kimse güvenmiyor, örümcek gibi 8 kolla sarılıyorlar heryere, Durucum hariç o gayet rahat, arazide resim falan çiziyor, oyuncaklarıyla oynuyor ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:yahu hiç bir japon ortada yok ben işkillendim , ufukta yok, sevtapta yok, hayırdır inşallah :![]()
acemi80' Alıntı:Ufuk burda olsa zaten kafana fıstığı yemiştin... 50 uleynnn ;D ;D ;D ;D ;D