7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,432,288

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslında kimseye LR yi anlatmamak lazım (!) arkadaşım kullanmak istedi kıramadım 40 dakikadır bolu gezmediğimiz futbol-basketbol sahası, çocuk bahçesi kalmadı. kaldırımlardan atlamaktan kafayı buldum ;D yarın LR aramaya başlayabilir ;D

Ohhooo yine caponlar kapıyor sayfayı ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bu konu da kaynamasın :smiley:

http://www.milliyet.com.tr/toyota-turkiye-de-de-araclari-satistan-cekiyor/ekonomi/haberdetayarsiv/05.02.2010/1194580/default.htm?ver=61
http://www.milliyet.com.tr/toyota-da-bir-hata-daha/ekonomi/sondakikaarsiv/05.02.2010/1194352/default.htm?ver=69

Ne biçim araba üretmiş ama Capon? Gaz pedalı takılır, fren pedalı çalışmaz ;D Accayip gidiyor gerçekten, non-stop ;D ;D ;D

Adamlar hiç değilse ayıplarını kapatıyorlar,
Doğru düzgün çalışmayan ,körük sistemleri gibi, sistemleri hala inatla savunmuyorlar ;D ;D ;D
Yeni model LR sahipleri Pizza kulesini bir türlü eyik göremiyorlarmış ;D ;D ;D

Altug, kullandirmayin kardesim baskasina arabanizi. ben bir tane alayim sonra kim ne bakarsa baksin ne alirsa alsin. Yukseltmeyin piyasayi :smiley:

Bu arada caponlar gizliden gizliden takipteymis, el ayak cekilir cekilmez yok Pizza kulesiymis de yok egikmis de... bakmayi bilmeyen icin egik tabii. kafayi 9.8 deece saga yatirinca dumduz duruyo valla ;D

discovery-V8' Alıntı:
yahu hiç bir japon ortada yok ben işkillendim , ufukta yok, sevtapta yok, hayırdır inşallah ::smiley:

Benim otomatik ödeme talimatıma rağmen faturam ödenmemiş, GSM hattım kapalı :(

İşin yoksa kanlı cuma falan demeyip HSBC yi yol ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR