emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Tünaydın demenin vakti geldi sanırım.

Tünaydın demenin vakti geldi sanırım.
discovery-V8' Alıntı:günaydın millet, Diğer kayıplar gelmiş , Dede hala yok ortada :![]()
hsbasar' Alıntı:Yavuz hazır seni görmüşken, mesaj kutun halen dolu.
Biz Ahmetle anlaştık, haftasonu aracı alıp başlayacak. Yardımın için teşekkür ederim.
Çokk güzel olacak çook
hsbasar' Alıntı:Yavuz hazır seni görmüşken, mesaj kutun halen dolu.
Biz Ahmetle anlaştık, haftasonu aracı alıp başlayacak. Yardımın için teşekkür ederim.
Çokk güzel olacak çook
hsbasar' Alıntı:Emrah ne yaptın gelmiyormusun Libyaya
cihanülker' Alıntı:hayırdır sedat ne yaptırıyorsun
discovery-V8' Alıntı:Ben hala gidemedim ahmet e biliyormusun, telefonda konuştum ama sen ben aramadan gitmişsin zaten, sonra beni aradı, bir araç varmış o bitince alsak ayıp olurmu diye sordu, bende sorun olmaz yeterki Sedat dönmeden bitsin dedim. Yapmaya pek gönlü yoktu birazda zorladım.
Yaptımı tam yapar, gözün arkada kalmasın.
selam
hsbasar' Alıntı:G4 bagaj yaptırıtyorum, benim çadıra uyarlanmış olacak.
Evet banada söyledi pek yapmak istemediğini, ben de acelem olmadığını söyledim, hatta ben döndükten sonrada devam edebilir.
Hazirana kadar süremiz var deyince ikna oldu. Arka kapı üstü erdiven ve yan gölgelikleride yapacak, öyle anlaştık.
emrahmarti' Alıntı:Abi durum belirsiz halen. Durum benimde canımı sıkmaya başladı. Farklı bir iş aramaya başladım ne olacağı belirsiz.
fastjunkie' Alıntı:Cihan abi, 60 tl gecelik fiyat mı ? Yoksa paket fiyat mı ??
cihanülker' Alıntı:onur cuma akşamından girenler için 60 tl kişi başı bir günlük fiyat