7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,432,847

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ahhhh ahh.
Yavuz baba,benim buralarda bitane var (bi ara resmini çekiyim )
Belli,baya emek var araçta,öyle saçmalamadan çok derli toplu,hemide çok temiz görünüyor makina :smiley:
kızı okula götürürken her sabah görüyor ve salya sümük dönüyorum ;D

Çeksene 1-2 foto gözümüz gönlümüz açılsın, bu japonların parlak yol şeylerinden gına geldi ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw yalan olmasın tam hatırlamıyorum ama...
12.00 lü 14.00 lü 24" lik bişeydi.

baba yaw,şaka maka valla sana yakışır be ;D

Valla yakışır ;D ;D bende kendime yakıştırıyorum , iş makinası işşşş yol şeysi değil ;D

discovery-V8' Alıntı:
Umutun evde size bahsettiğim şehsuvar şişmanoğlunun unimog u , hem arazi hem kamp şeysi, eninde sonunda bende birtane alıcam galiba bir unimog. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Bu İstanbulda bizim orada, Beykoz'da sanırım, gördüm bunu bizim sitede.

fastjunkie' Alıntı:
Yavuz abi 130'un uzunluğu kaç cm ?? Ön tampondan arka tampona.

Bilmiyorum tam olarak, aks açıklığı 130 inch arka tekerden geriye 1,5 metre vardır, öndede 1 metre vardır, yaklaşık 5,50 - 5,80 arası bişeydir.

istersen bir ara gidip deneyelim aslan abinin 130 ahmetin orada, 2 tur atarız ;D

yunus bager' Alıntı:
50cm daha uzun hatta 55cm de olabilir

Neyden 50 cm daha uzun :smiley:)
110 dan 50 cm daha uzun tamam da, o iki difrensiyel arası mesafe değil mi ??
Bana ön tampondan arka tampona olan tüm uzunluk lazım.

discovery-V8' Alıntı:
Bilmiyorum tam olarak, aks açıklığı 130 inch arka tekerden geriye 1,5 metre vardır, öndede 1 metre vardır, yaklaşık 5,50 - 5,80 arası bişeydir.

istersen bir ara gidip deneyelim aslan abinin 130 ahmetin orada, 2 tur atarız ;D

Valla çok süper olur abi, yarın ya da Pazar falan? 130 u hiç bilmiyorum, görmedim. Senin de metettiğin bir kamyoneti görmek isterim, :smiley:)) En azından aklımda kalmamış olur.

130" eski modellerin boru 50cm daha uzun ama yenilerde düz kasalı olanlar birazdaha uzun

110"sw 4599mm
130"dcpu 5132mm

fastjunkie' Alıntı:
Neyden 50 cm daha uzun :smiley:)
110 dan 50 cm daha uzun tamam da, o iki difrensiyel arası mesafe değil mi ??
Bana ön tampondan arka tampona olan tüm uzunluk lazım.
dediğim gibi eski modellerde kasa 110" lerdeki gibi bitiş noktası aynı
ama yeni modellerde düz kasalı olduğu için daha uzun anladın sen

Oooh camı açıp sigaramı da içtim ;D ;D ;D

Ama tünele girince kopuıyoruz, yeniden şifre vs. biraz o kısım zahmetli :-\

Yunuscum sizin oralara doğru geliyoruz ama Diliskelesinde camdan içeri acaip kimyasal kokular doldu :(

SDC' Alıntı:
Oooh camı açıp sigaramı da içtim ;D ;D ;D

Ama tünele girince kopuıyoruz, yeniden şifre vs. biraz o kısım zahmetli :-\

Yunuscum sizin oralara doğru geliyoruz ama Diliskelesinde camdan içeri acaip kimyasal kokular doldu :(
O kimsayal kokuları olmasa aç kalırız
sen benim işi hallettinmi bakalım

SDC' Alıntı:
Edemedim Yunuscum, yarın bunun için daha uygun olacak ;)
05022010110.png

Nereye gidiyorsun bakalım

fastjunkie' Alıntı:
Emin misin ? Hilux 5255 mm ???

Abicim toplam boyda normaldir, hilux ve pigmede yaklaşma açısına bir bakın, birde defendere bakın, ön lastik en uç noktadan başlıyor,boyu çokta uzun değilmiş , bendemi başlasam 130 aramaya , ne b..k yiyeceğimi şaşırdım zaten , imkan olsa hepsinden birtane dizsem garaja ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR