yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Abi seni resmen tuzağa düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar
;D ;D ;D ;D
Abi seni resmen tuzağa düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar
discovery-V8' Alıntı:tövbe bidaha yok, japonlarada yok amerikanlarada , bakma sen en sinsi olan dede çıktı, japonları zaten tanıyordum ;D ;D ;D ;D Erenin hakkını vereyim, En dürüst o çıktı. ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:ulen tırtıl en ufak bi laf etmişmiyim. Çarpılırsın![]()
![]()
Yok otobanmış yok yanına kadar gelmiş çekeyim diye vs vs yok abi videolar olmasa inandırırlar insanıdiscovery-V8' Alıntı:İkinci videoda Dede resmen atıyor, otobanmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D, Cihanda geçmiş miş ordan ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:İkinci videoyu dinle ceanim ;D
yunus bager' Alıntı:Ufuk abide az değil yanı aradan gaz veriyor)
ufukozkan' Alıntı:tırtıl sende biliyosun yahu bi yerden iki kez geçildimi ne denir? otoban
;D ;D ;D ;D ;D bence son devir ama çopon işi sesi pek çıkmıyor ;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:o kadar da olsun azcık rolanti üstü yapmışız![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:tırtıl sende biliyosun yahu bi yerden iki kez geçildimi ne denir? otoban
altug onaran' Alıntı:dedecim boluda cihan abinin kaldığı yerde otobandı değil mi hani disco II, sevtap abla, naci abinin OTOBAN yaptığı yer ;D ;D ;D ;D ;D
Yuhbe 4,7 bendaha küçük bişey biliyordum şimdi birde benzinli dersini tam olur artıkdiscovery-V8' Alıntı:evet evet, nedense otobanın çıkışı yok , 4,7 litre japon mucizesi açtığım otobanın sonuna varamadı ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Yuhbe 4,7 bendaha küçük bişey biliyordum şimdi birde benzinli dersini tam olur artık
Harbidende yuhmuş yaniii Nacı abinin 3,9 v8 düşünemiyorum bile daha büyük bir motor ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:4,7 v8 benzin , 35 inch cooper STT arkada kilit, ortada kilit, defenderde böyle bir modifiye yapsam hepsini çamura gömer gelirdim ;D ;D