7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,591
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Valla bana da süper göründü. Sırf bunun yüzünden Disco bakar oldum ;D
Bir resimde burda varmış kimin acaba :smiley:))

IMG_9796.jpg

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Allah sahibine bağışlasın.

Geçen hafta umutla ivediğe gitmiştik, benin kocaoğlanı unimogcunun önünde bıraktık, Umutun ekmekçi kamyonuyla dolaştık geri döndük benim arabayı unutmuşum, sokağa girince "oha Umut discoya bak" deyivermişim, sonra jeton düştü benim arabaymış ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Maaşallah küheylan gibi de poz verirmiş.. Ama ne yazık ki arşiv fotoğrafları ile avunuyoruz iştee :(

4197_1012224721694_1707310856_19951_6115685_n.jpg

yunus bager' Alıntı:
Abi düzenlemeye gerek yok bu hafta gezi pilanımız var zate dileyen herkez gelsin işte :smiley:

Yunus, sana bir iki pazarlama tekniği sunayım. Şimdi bu cevap yerine şöyle bir cevap veriyoruz.

Abi, ne demek emrin olur. Bu hafta sonu hemen bizim arkadaşları organize ediyorum (yapılacak bişey yok aslında, zaten plan yapılmış ;D ), siz saat kaç gibi yola çıkarsınız, ona göre karşılayalım (cevap ne olursa olsun karşılama yeri olarak etaba yakın yer söylenir ve "size en uygun yer hemen çıkışta" ... vb diye aktarılır)

;D ;D ;D

Nejat o başlığı silelim, bence siz de İzmit'e gelin işte ;D

Patikalarda konvoy -o başka bir deyim kullanmıştı- halinde giden defender'lar görsün Onur da ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Yunus, sana bir iki pazarlama tekniği sunayım. Şimdi bu cevap yerine şöyle bir cevap veriyoruz.

Abi, ne demek emrin olur. Bu hafta sonu hemen bizim arkadaşları organize ediyorum (yapılacak bişey yok aslında, zaten plan yapılmış ;D ), siz saat kaç gibi yola çıkarsınız, ona göre karşılayalım (cevap ne olursa olsun karşılama yeri olarak etaba yakın yer söylenir ve "size en uygun yer hemen çıkışta" ... vb diye aktarılır)

;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
Yapma yav ne gerek var bunlar reklam kokan hareketler bizim misafirperverliğimiz kılavyede değil yüzyüze anlaşılır

SDC' Alıntı:
Nejat o başlığı silelim, bence siz de İzmit'e gelin işte ;D

Patikalarda konvoy -o başka bir deyim kullanmıştı- halinde giden defender'lar görsün Onur da ;D ;D
Onur daha bizim gezilerin mantığını anlamadığı için ona öyle gelebilir yoksa bizdede 100 m yakında temel çukuru taş ocağı var ;) ;) ;) Yavuz abi yanlış anlama sakın ;)

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Yapma yav ne gerek var bunlar reklam kokan hareketler bizim misafirperverliğimiz kılavyede değil yüzyüze anlaşılır

Onu biliyoruz Yunus, biraz şaka karıştırdım araya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR