7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,491

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
iyi bilirim yunuscum ,toyota buluşmasından hatırlarsan :D
Veeee izmit gezisi diye tabir ettiğiniz gezi Sapancada düzenlendi kaç tane sapancalı vardı acaba baştan izmitte olacaktı sonra ne olduda sapancaya döndü

Yunus, senin imazaya alternatif buldum. Böylece her yıl değiştirmek durumunda kalmazsın.

"Defender, olmazsa olmazım, 86'dan beri"

veya

"Defender, indispensable since 1986"

nkurtkaya' Alıntı:
Yunus, senin imazaya alternatif buldum. Böylece her yıl değiştirmek durumunda kalmazsın.

veya

yok olmaz biz bu haline alıştık, olmazsa olmazım 24 yıldan beri ;D

yunus bager' Alıntı:
Yav bırak sen şimdi belgratı her zaman gittiğiniz yer :smiley:

Evet, bu aralar arka bahçe'den uzağa gidemiyorum :(

Giden olursa neden olmasın ben de gelirim. (Defender'i yaktım da ;D tabanvaya kaldım)

nkurtkaya' Alıntı:

veya

Bak ben bunu düşünemedim işte ;D ;D ;D ;D ;D iyi fikir
discovery-V8' Alıntı:
yok olmaz biz bu haline alıştık, olmazsa olmazım 24 yıldan beri ;D
;D ;D ;D ;D yok değiştirmiyorum böyle daha iyi

nkurtkaya' Alıntı:
.............................Defender'i yaktım da ;D tabanvaya kaldım)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Beni yak kendini yak herşeyi yak .......... ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bağyan söylediyse olmaz !!! ;D

valla ben bağlan mağlan tanımıyoum nejat senin attığın var ya mail kardeş bugün o işte TDİ 300 benim eve komşu amca ama kılın biri telefonda anladım bir saat arabayı anlattı bende dedim 2001 modelini 35 e sattım diye sonra ık mık dedi 26 dedi 25 e alınır ama bnece 25 etmez o ayrı

cihanülker' Alıntı:
ama öteki def vardı ya nejat adam cevap yazmamış mesajıma ,ya görmedi yada 8 liraya vermeyecek ,ama çok istiyorsan alalım sana o aracı telefonla arayayım ?

Motor değiştirme işinin doğrusunu bilen var mı? Bunu 8'e olmasa da 9-9,5'a alırsam, üstüne V8 atarsam, ruhsatta, TÜV'de başım ağrır mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR