7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,346
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bu nasıl bir araç yahu :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50569.0;topicseen
Çok kurcalanmış bir araç (ön cam,ön ızgara,ön kapılar,aynalar,kaput,arka yan ve kelebek camlar, )olduğu için anlaşılmıyor ama seri 2 olabilir

Etiketler

ahanda burada yazıyor ben anlamam def ten ama bu kadarda değil yani yok artık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

EVET araçların hantal ve ağır olduğunu birkez daha test ettik. Araçlar bitti,0 mt ler ile ilk offroad denemesinde sınıfta kaldı .Resimler ve videoları yakın zamanda yüklerim. İstanbul ormanlı kum sahilinde çöktü. motor yetmedi. Çamurda battı.
Sayın yunus bey de 20.02 de yaylaya (yuvacık) çıkamamış. 30cm karda yürüyememişler 0 lastiklerle. Bizim grup aynı zamanda acelle yaylasında kamp yapıyordu. 60cm karın içinde lada larla.
ALLAH tan hemen bir seveni çıktıda bugün arabadan kurtulduk. ALANA ALLAH SABIR VERSİN. Bu arada araç on numara yakışıklı oldu hakkını yemeyelim. Ama bizim gezi amacımıza uygun değildiler vedalaştık.

Resimlerde görülen 10 derece yi geçmeyen çimlik arazide kaldı. Yürümedi,hararet yaptı. Kumda kaldı. Daha hart offroad a sokmadık. Belgrat ormanı, camel parkuru.?

bu fotoğraf çekilen aracın ne olduğunu bilen varmı yeni kar lastikli lada abilerimin izinden bile gidemedi

YUK_4258.png

cihanülker' Alıntı:
neeee ladada yol şeysimi yok artık yunus yaaa ,yukarıdaki yazı alıntı kerim yazmadı yunus başka bir arkadaş yazmış formda ,:D
Valla moderlere bildirdim o mesaj ya silinidi yada ben onu o sayfada nasıl doğduğuna pişman ediyorum siz şahit olun

arkadaşlar daha evvelki yazılarımdan biri ;D ;D ;D disco 2 diyenlere duyrulur yazmadıklarımda var daha :eek: :eek: :eek: :eek:

sevgili arkadaşlar yazdıklarınızı hem toyota bölümünde hemde LR bölümünde uzunca zamandır okudum hala okuyorum ve sayenizde çok güzel tecrübeler edindim fakat bir iki konuda bende yorumlarımı yaşadıklarımı buraya yazayım dedim 1996 yılında istbuldan antalya kemere yerleşince daha evvel kullandığım suzuki v6 satarak 1997 yılında bir grand cherokee aldım hem çok ağır olmayan off road koşularında hemde asfaltta kullanarak gayet mutlu yıllar geçirdim fakat aksesuar seçeneği şimdiki gibi yoktu arb tampon vinç gibi bende aracımı değiştirip hem vergi açısından hemde yakıt ekonomisinden gidip bir disco2 td5 aldım 90,000 km aldığım disco ile yaklaşık 200,000 km yol yaptım fakat en az 3 kere körük değiştirdim, sensör sayısını hatırlamıyorum,abs sensörü,şanzıman radyatörü delindi değiştirdim,şanzumanım bozuldu 2 defa komple çıkmasını aldık değiştirdik,arka aks bilya dağıttı değiştirdim,abs beyni ve ona bağlı tcs sistemim bozuldu bayram arefesinde parçayı bursada bulduk yanlış hatırlamıyor isem 5000 euro civarıydı yenisi 2000 ytl çıkmasını aldık değiştirdim ,klıma hotumum delindi söktük kaynattık ,denge sistemini ayarlayan sistemin borusu aynen söktük kaynattık,mazot pompam bozuldu değiştirdik (araç cekici ile antalyadan istanbula getirildi) çünki kosifler araca 4500 euro masraf çıkarmıştı ,direksiyon amortisörü bozuldu değiştirdik,fren disklerim en az 2 kere değişti yanlış hatırlamıyor isem,arka sunroof motoru su almış değiştirdim,radyatörüm,delindi onuda değiştirdim arkadaşlar inaın bana bunlar aklıma gelenler daha bunun gibi bir sürü örnek verebilirim kendi aracım ile ilgili antalyada yaşadığım sürece bu araba ile uğraştım ankaraya taşınınca bu sene yine bir kaç arıza şarz dinamosu,motor ısıtma bujileri vb gibi ben yazmaktan yoruldum hepsi faturalı aracım bütün bakımları levent oto sanayide sahibide çok yakın olan bir dostum tarafından yapıldı ,aracımın bütün bakımları konusunda çok titiz davrandığım halde ben bu aracı toplayamadım ve sattım en sonunda ,sonrada bir toyota 100 aldım (yine bu sitedeki arkadaşlarımın yazdıkları ışığında)yani burada şu marka veya bu marka diye bir yorum yapmayacağım ama bandrol benzinden kaçarken sanayiden çıkmaz olduk, bu yaşadıklarımın hepsi faturalı ispatlıdır ,belki benim kadersizliğimden belkide aractan ama ben bunları yaşadım allah sizlere yaşatmasın (bu arada amacım markaları karalamak değil tamamen yaşadıklarımı anlatmaktı) kimse bir marka kavgası başlatmasın lütfen

aslankurt72' Alıntı:

abi valla billa daha yazmadığım bir sürü var utanıyorum artık hepsini yazsaydım o zamanlar ,lr ciler beni döverlerdi ,siteden atarlardı , yalan desinler ispatlayayım hemde hemen ,belgeleriyle :D, ama diyemezler çünki kendileride hepsini yaşıyorlar bir bir ,duyuyorum ,üzülüyorum , valla billa günah başka da bir şey demiyorum , disco 2 tamamen balon bir araçtır ,td5 olanı ,v8 bilmiyorum :D

cihanülker' Alıntı:
yok be yunus ciddiyemi alıyorsun boşver ,direksiyon adam mevzusu desem anlarsın :D
Abi kızmamak elde değil bide utanmadan benim adımı anıyor mevzu land lada vs değil
haklısın abi direksiyon adam mevzusu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR