7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,585,745

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi gittim amanetini gordum. kiz kizzz metal amerikan govde ince ayari yapilmiş bir kaç aksesuar işe yariyan şeyler 4 adet istediginden arti sana bir supriz istedim onuda becerip yapmişlar. son işlem var o olacak sonra kontrol hoppp kargo resmi avraklarin içinde olacak sekilde kardeşinden sevgilerle

Vay anasını sayın seyirciler, Mücahit abi yolla artık da bi bakalım şuna :smiley:)

Mücahit bu sabah çok ilgiinç birşey oldu. Bizim sitede yan blokta oturan komşu benim Discoyu görünce yanıma geldi.
Daha önce bende arazi aracı almıştım ama sevemedim sattım dedi. Bende ne aldığını sordum.
Senin arabayı tarif etti ;D
Sen benim evin dibine kadar gelmişsin zamanında haberimiz olmamış ;D

hsbasar' Alıntı:
Mücahit bu sabah çok ilgiinç birşey oldu. Bizim sitede yan blokta oturan komşu benim Discoyu görünce yanıma geldi.
Daha önce bende arazi aracı almıştım ama sevemedim sattım dedi. Bende ne aldığını sordum.
Senin arabayı tarif etti ;D
Sen benim evin dibine kadar gelmişsin zamanında haberimiz olmamış ;D

Zaten sevemedim sattim dediyse kesin TYT dir ;D

cihanülker' Alıntı:
4.17 Ön (Bull-Bar), arka ve yan (marşpiye) koruma sistemleri
4.17.1 Ön koruma sistemi M1G, N1, N1G kategorisi araçlara takılabilir.
4.17.2 Aracın, görüş alanı, aydınlatma, plaka alanı, çeki tertibatı ve benzeri sistem ve aksamların onaylarını geçersiz
kılmayacak veya çalışmalarını engellemeyecek şekilde montajı yapılmalıdır.
4.17.3- Üzerinde keskin köşe, sivri uç ve benzeri hasar verici veya çarpma anında kişiyi yaralayıcı çıkıntıların olmaması
gerekir.
4.17.4- Ön koruma sistemi araca takıldığında yüksekliği, aracın far merceklerinin en üst noktalarını birleştiren hattın
oluşturduğu düzlemden 100 mmden fazla olmamalıdır.
4.17.5- Tüm dışa dönük esnek olmayan yüzeyler en az 5 mm yarıçaplı bir kavise sahip olacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.
4.17.6- Koruyucu sistemin toplam kütlesi, her türlü bağlantı ve sabitleme elemanları dâhil olmak üzere, koruyucu olarak
tasarlandığı taşıtın kütlesinin %1.2’sinden fazla olamaz ve bu kütle ayrıca 18 kg’dan çok olamaz.
4.17.7- Ön koruyucu sistemler ile araç yüzeyi arasındaki mesafe 80 mm’yi geçmemelidir.
4.17.8- Ön koruma sistemi aracın genişliğini artırmamalıdır. Aracın genişliğinin %75’ini aşan sistemlerde uçlar içeri doğru
dönük olmalıdır. Aracın gövdesine gömülü olanlar, entegre sistemler veya uçların 100 mm çapında kürenin temas edemediği
ve gövde ile arasındaki boşluk 20 mm’yi aşmayan sistemleri bu şartı yerine getirmiş kabul edilir.
4.17.9- Ön koruma sisteminin en ön ucu ile tamponun en ön ucu arasındaki mesafe 50 mm’yi aşmamalıdır. Ancak basma
mukavemeti 0,35 Mpa’dan daha az olan malzemelerden yapılanlarda bu şart aranmaz.

bu arada yavuzcum arazi taşıtı ayrımı devam ediyormuş bilgine

Hayır canım bu eski yönetmelik, araç sınıflarında arazi aracı diye bir sınıf kalmadı binek araçlar sınıfına girdi. istersen çıkartır yollarım KGM yönetmeliğini.

discovery-V8' Alıntı:
Hayır canım bu eski yönetmelik, araç sınıflarında arazi aracı diye bir sınıf kalmadı binek araçlar sınıfına girdi. istersen çıkartır yollarım KGM yönetmeliğini.

peki abi o zaman binek oto sinifiysak ustune taktigimiz hersey yasak yada kanunsuzmu olucak? fiat uno ile ayni muameleyimi gorucez ::smiley:

yavuz abıye bir oyuncak hazırlıyoruz sekıllı bırsey elıne gecınce uygun gorurse kendı koyar buraya resmını benımkınde olmayan bırsey yaptım ona ondan heycan yaptm. gercı tam ıstedıgım gıbı olmadı ama bırtek ona ozel bırsey oldu.
sadatım ben arabayı golbasından aldım sen ordamısın bılmıyorum ama kasaba gıbı bıryerdı noterıne vergı saıresıne falan gıttık. ankarada bırde mke oldugu caddeye gıttım. ya alınmayın ama ankarayı ben boyle hayal etmemıstım. koca bır koy gıbı beyler tertıp duzen yok dukkanlar bır acayıp benamı denk geldı bılmıyorum ınsanlarıda o kadar cana yakın degıl sız gıbı degıller yanı bızım orda bır dukkana gır havada kaparlar helede yabancıysan.
Ama hayatımda onemlı yer tutan ıkı metal parcamı ankaradan aldım. oncekı saybı derken hangısıyle konustun bılmıyorum ama ogluyla konustuysan babası aracı ona vermemıs hıc babasıyla konustuysan cok yakıyo dıye kullanmamıs bır acayıp durum yanı
kursat valla sen nasıl sanayıden cıkamayıp aracını sevıyosan bende aracımı cok sevıyorum bu aracı almama vesıle olan abımede dua edıyorum kendındede turbo var adam butun aracların seceresını bılıyor.
Ayrıca yarın saayıde olacagım bır ara dusersen telleselım

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi gittim amanetini gordum. kiz kizzz metal amerikan govde ince ayari yapilmiş bir kaç aksesuar işe yariyan şeyler 4 adet istediginden arti sana bir supriz istedim onuda becerip yapmişlar. son işlem var o olacak sonra kontrol hoppp kargo resmi avraklarin içinde olacak sekilde kardeşinden sevgilerle

Vayy Mücom benim bee , dile benden ne dilersen (Defenderi satmam yada yakmam onu dileme ;D ;D ;D )

RedlinE' Alıntı:
yavuz abıye bir oyuncak hazırlıyoruz sekıllı bırsey elıne gecınce uygun gorurse kendı koyar buraya resmını benımkınde olmayan bırsey yaptım ona ondan heycan yaptm. gercı tam ıstedıgım gıbı olmadı ama bırtek ona ozel bırsey oldu.
sadatım ben arabayı golbasından aldım sen ordamısın bılmıyorum ama kasaba gıbı bıryerdı noterıne vergı saıresıne falan gıttık. ankarada bırde mke oldugu caddeye gıttım. ya alınmayın ama ankarayı ben boyle hayal etmemıstım. koca bır koy gıbı beyler tertıp duzen yok dukkanlar bır acayıp benamı denk geldı bılmıyorum ınsanlarıda o kadar cana yakın degıl sız gıbı degıller yanı bızım orda bır dukkana gır havada kaparlar helede yabancıysan.
Ama hayatımda onemlı yer tutan ıkı metal parcamı ankaradan aldım. oncekı saybı derken hangısıyle konustun bılmıyorum ama ogluyla konustuysan babası aracı ona vermemıs hıc babasıyla konustuysan cok yakıyo dıye kullanmamıs bır acayıp durum yanı
kursat valla sen nasıl sanayıden cıkamayıp aracını sevıyosan bende aracımı cok sevıyorum bu aracı almama vesıle olan abımede dua edıyorum kendındede turbo var adam butun aracların seceresını bılıyor.
Ayrıca yarın saayıde olacagım bır ara dusersen telleselım

ne demisler ankaranin en guzel yani istanbula geri donmesidir ;D birde dikmenle ilgili bisey vardi ya neyse ;D

yarin aslinda sanayiye gitsme iyi olur sanzimanimi acik gormek istiyorum ama sanirim gitmem mucahit useniyorum onca yolu gitmeye ;D bakalim neler yapiyorsunuz arabalara merak ettim isimize yarar belki ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR