7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,585,745
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

valla ben acayıp geldı bayagı yer dolastım ama ankarayı cok abartmısım gozumde her halde
benım aracın arka dıscler balatalar degıstı. tv sokulecek nevıgasyon adapde olacak arka bas kutusunun arkasına ıstepne demırı ıcın sac yapılacak yon gostergese ayarlanacak kaplamacı arabayı gormus cıla atsanıza suna demıs belkı cocuklarla yarım ssatde cıla atarım bır ıkı yara var onlar kapatılacak baskada bırsey yok.
bu arada ben dıger arabayla gelcem dedıgım gıbı dusersen konusuruz.
bu aada gunduz rutun işlerimide yapacagım

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
valla ben acayıp geldı bayagı yer dolastım ama ankarayı cok abartmısım gozumde her halde
benım aracın arka dıscler balatalar degıstı. tv sokulecek nevıgasyon adapde olacak arka bas kutusunun arkasına ıstepne demırı ıcın sac yapılacak yon gostergese ayarlanacak kaplamacı arabayı gormus cıla atsanıza suna demıs belkı cocuklarla yarım ssatde cıla atarım bır ıkı yara var onlar kapatılacak baskada bırsey yok.
bu arada ben dıger arabayla gelcem dedıgım gıbı dusersen konusuruz.
bu aada gunduz rutun işlerimide yapacagım

Birde LR lara sorunlu derler baksana heryeri sorun bu tyt cilarin yahu ;D jakuzide vardir bunun arabada kesin dugmeye basinca tavandan cikar ;D

Tempus' Alıntı:
peki abi o zaman binek oto sinifiysak ustune taktigimiz hersey yasak yada kanunsuzmu olucak? fiat uno ile ayni muameleyimi gorucez ::smiley:

Kürşad Cihanın koyduğu alıntı fii tarihinden kalma, aksesuar kısmıda öyle, ek yönetmelikle bunlar iptal oldu hiç bir geçerliliği yok bunun yerini tüv yönemeliği aldı , o yönetmelikte takılacak yada takılmayacak şeylerden pek bahsetmiyor, araç sınıfı 4 adete indirilmiş muayne zamanları belirlenmiş, araçlarda olması gereken ekipmanlar belirlenmiş, sizin bahsettikleriniz olması gereken ekipmanların üzerinde şeyler kimse bunlara karışamaz.

ilave aydınlatma yönetmeliği hatırladığım kadarıyla önü kapalıysa ve trafikte kullanmıyorsan istersen 1000 adet far koy farketmez, açık olan farlar için şöyle birşeydi , ana aydınlarmalardan aşağıda konumlanacak, araçtan 100 metre uzakta verdiği ışık 1 lüks ten fazla olmayacak, tam kelimeler bu olmayabilir ama özeti bu.

vinç , vinçtamponu, palet, benzin bidonu vb. vb. vb. tüv ü germiyor, onlar ekstradan olanlarla değil olması gerekenlerle ilgileniyor, polisinde yetkisi tüv ü aşamaz ama bizde işgüzar çok şu bu diye durdurup kıllık yapabilirler, uğraşacak zaman ve sabrınız varsa dava açın çatır çatır alırsınız.

isterseniz bulayım yeni yönetmeliği, bir ara hepsini indirip yutmuştum, polis durdurup sis farlarına laf söyledi, maddesiyle şıklarıyla kanunu yüzlerine vurunca de get ne halin varsa gör dediler ;D ;D ;D

valla abi far filan degilde ben olumlu yada yaralanmali bir kaza durumunda, mahkemelik olursak celik tamponlar yuzunden maddi manevi basimiza is almakdan korkuyorum sadece, bugun gene 70 yasinda ama hala araba kullanan bir amcayi ve arabasini 2 ye bolucekdim az kaldi

bende bugün öğleden sonra sanayiye gittim çay içtim ;D haftasonu fotolarını bıraktım sonra ustanın defenderde biraz ölçü aldım ;D yakında defendercilere yeni aksesuarlar gelebilir ;D

daha 80/90 tartışması yaşıyoruz ,polisin bile ne olduğundan haberi yok.
Tempus' Alıntı:
valla abi far filan degilde ben olumlu yada yaralanmali bir kaza durumunda, mahkemelik olursak celik tamponlar yuzunden maddi manevi basimiza is almakdan korkuyorum sadece, bugun gene 70 yasinda ama hala araba kullanan bir amcayi ve arabasini 2 ye bolucekdim az kaldi
Cihanın arka tampon çok güzel olmuş,çelik olduğunu anlamak mümkün değil.

birde benim araç gibi olanlar varsa ne olacak benim arka tampon fabrika çıkışı çelik.
cherokee ön,arka orjinal çelikti.

yavus abı ozele gerek yok abıcım burdan yazıyımda dıger arkadaslar utansın. tank telsız antenı ıstıyorum ayagıyla beraber o capı 1.5 2 cm olanlar varya ıvedıkde hurdacıda olanlar onlardan ıkı adet
onur şakaydı ne demek elımden gelen yardımı yaparım. ne kadar ne oldugun hangı tarafda oldugun bellı olmasada bız hobıdaşlıgımızı yapalım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR