CDM-SUBARU
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Dikkat et ,kıstırmasınlar tenhada,valla kafa göz girerler ;D
Dikkat et ,kıstırmasınlar tenhada,valla kafa göz girerler ;D

Yazıldığı gibi oku yeterfastjunkie' Alıntı:esoes ne la ;D ;D ;D ;D ;D
arkası gelecek abi ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Dikkat et ,kıstırmasınlar tenhada,valla kafa göz girerler ;D
Ben onu bi kıstıracam ama izmitten geçerken haberim olmuyorCDM-SUBARU' Alıntı:Dikkat et ,kıstırmasınlar tenhada,valla kafa göz girerler ;D
fastjunkie' Alıntı:Onların hali hazırda kıstırılmış körükleri var, onlarla uğraşmaktan bana sıra gelmez ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:nejatt Naber yahu nerelerdesin ,nasılsın ,iyimisin ?
nkurtkaya' Alıntı:Çok şükür iyiyim, yakında gelecem ziyaretinize. Toyo bar, Drunk, Jakuzi, arka bahçe filan yaparız birşeyler![]()
altug onaran' Alıntı:onur şimdi bana t*y*t* buluşmasından fotolar attırtma ;D hani şu önde fj40 arkada toros olanlardan veya diğerlerinden ;D ;D ;D
Gömün ....................m ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Yok yok tamam,sen oldun artık,senin yırtarın yok
-Onur'u nasıl bilirdiniz
-İyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
altug onaran' Alıntı:onur şimdi bana t*y*t* buluşmasından fotolar attırtma ;D hani şu önde fj40 arkada toros olanlardan veya diğerlerinden ;D ;D ;D
at, at, at,ataltug onaran' Alıntı:onur şimdi bana t*y*t* buluşmasından fotolar attırtma ;D hani şu önde fj40 arkada toros olanlardan veya diğerlerinden ;D ;D ;D
He yavvvv Sinan abi soruyor daha çok bekleyecekmiyiz diye ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:birde camurlu cukurdan gecemeyip debelenip duran bir vx100 hatirliyorum , trafigi kapamisti ;D