Kürşat 2 defenderdede başımıza gelen bir hadiseyi anlatayım abimin defenderde yağ lambası yandı önce müşür kontrol edildi sağlamTempus' Alıntı:Abi dünya para verip şanzumanı yenilettim, tamam iyi oldu vites değişimleri kalkış çekiş filanda, esas şanzumanı açtırma nedenin hararet lambasının yanmasıydı, zorladım biraz gene yandı ;D ;D ;D ustada yanımdaydı, en son usta şanzumanda hiçbir sorun olmadığına ama ölçenn bir sensörde sorun olduğuna karar verdi. Gülermisin ağlarmısın ;D ;D ;D hafta içi götürücem sensör değişicek şirketten ;D al sen kullan korma dedi verdi
HAHAHAHAufukozkan' Alıntı:Cihan bir yer gösterdi Burası Kürşat için dedi ama hatırlamıyorumneyse gelince bakar artık
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Cihan bir yer gösterdi Burası Kürşat için dedi ama hatırlamıyorumneyse gelince bakar artık
![]()
![]()
Onur şimdiden anlaşalım malum defenderde 2 koltuk varfastjunkie' Alıntı:Geldi geldi, o şimdi program yapıyor. Sahiden gel![]()
yunus bager' Alıntı:Kürşat 2 defenderdede başımıza gelen bir hadiseyi anlatayım abimin defenderde yağ lambası yandı önce müşür kontrol edildi sağlam
sonra yağ basıncını örçtük düşük çıktı ve yap pompasını değiştik iş düzeldi
diğerindede aynı yağ lambası yandı sadece müşür değişti sorun bitti yağ basıncınıda örçtük gayet normal
yani anlatmak istediğim oki yağ lambası yandı diye hemen motorumu sökecektik
yunus bager' Alıntı:HAHAHAHA
Eyvahh bu laf bana dende o aracı yakarım ;D ;D ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:hahahaha, cihan abini geçtiği heryerden geçerim ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Onur şimdiden anlaşalım malum defenderde 2 koltuk var))
Tempus' Alıntı:yavuz abi önden seni yollarlarsa gaza gelme sonra sen batıyorsun onlar geçmiyor dedi ;D ;D ;D ama önden tyt ların geçtiği heryere girerim ;D ;D ;D
zaten bugun keşfe gitmelerinden kıllandım tuzak kurmuş, çukur açıp üstünü dallarla örtmüş filan olabilirler ;D
ufukozkan' Alıntı:Önden ben giderim![]()
Ben anlamamfastjunkie' Alıntı:La kendi aracınla gelsene hayal mahsülü![]()
yunus bager' Alıntı:Ben anlamamönce ben dedim
![]()
İstersen yol kenarında kavga ederizfastjunkie' Alıntı:Yok artık![]()
yunus bager' Alıntı:İstersen yol kenarında kavga ederiz)))))
Yokya benim karadenizli olduğumu unutuyorsun ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Biz kavga etmeyiz çeker fururuz![]()