7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,346

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Hahahahha o Yavuz abinin def içindi.. Senin alışveriş arabasından bozma Def inin nesine vurulayım yahu.. ;D ;D ;D

Yine hamsikafalılığın tuttu Onurcum ;D ;D

xano' Alıntı:
sevtap unutmaki kraliçen, mert ve naci beylerin v8 lerine kafa tuta tuta istanbula geldi. programı bozmaya gerek yok.

Hakan'ın bahsettiği kafa tutma Elizabeth'in LR Buluşması-2 den dönerken TEM deki performansıdır, diğer iki aracı hatırlayabiliyorsan tabe ;D

Bak ben demiyorum Hakan diyor, benim uzun yol uyku problemim yüzünden o kullanmıştı dönüşte ;)

Mustafa Bey ve Onur, Yeni araçlarınız Hayırlı olsun.Allah kaza , beladan korusun yeni konseptlerinizin beklentilerinizi karşılaması dileğiyle.

Tempus' Alıntı:
Abi sen ankarada bir benim araca bak bir cihan abininkine konseptler ne kadar farkli gor ;D birisi 5 yildizli 4x4 birisi macera arabasinin hormonlu versiyonu ;D

kürşat ben her iki aracıda kullandım kardeş iki aracıda , çok yeni ve düşük km de ,aldım o yakın , biri eziyet ,ötekisi meziyet ,sen anla :D :D :D, bu arada tekrar söylüyorum her iki aracıda aynı şartlarda kullanıyorum sürüş tarzım , girdiğim arazi şartları vs vs , ama değişmem mukabili kıyas kaldırmaz kardeş ,bu hafta göstericem sana :D

cihanülker' Alıntı:
kürşat ben her iki aracıda kullandım kardeş iki aracıda , çok yeni ve düşük km de ,aldım o yakın , biri eziyet ,ötekisi meziyet ,sen anla :D :D :D, bu arada tekrar söylüyorum her iki aracıda aynı şartlarda kullanıyorum sürüş tarzım , girdiğim arazi şartları vs vs , ama değişmem mukabili kıyas kaldırmaz kardeş ,bu hafta göstericem sana :D

abi ben senin aracida seviyorumda ikisinin ayni konsept olduguna inanmiyorum, hafta sonu incelerim iyice inanirsam ayni konsept olduguna o zaman bakariz ;D

Tempus' Alıntı:
abi ben senin aracida seviyorumda ikisinin ayni konsept olduguna inanmiyorum, hafta sonu incelerim iyice inanirsam ayni konsept olduguna o zaman bakariz ;D

benim hiç fark yok , kullanımımdaki tecrübelirm ile söylüyorum tabi bunları , tabi kişiden kişiye çok değişir ,birde sizin istanbulda girdiğiniz parkurlarda çok rahat yürür gibime geliyor ,difransiyel yüksekliğinden dolayı ,birde güç ve tork var tabi, ama dar alanlarda sıkıntılı ,onuda direksiyon turu ile yeniyorsun ,ama ağaç geçişi ,dar geçişler ,hali ile biraz sakat oluyor ,esasında bir hafta sonu istanbuldaki parkura kaçabilsemde gözümüzler görsek ne yapacağını ,bende istiyorum performansını görmek ,hoş müco ile aşağı yukarı aynı sadece o biraz daha hafif ve önde kilit var , kasa bende daha uzun galiba birazda geniş ama çok az

cihanülker' Alıntı:
benim hiç fark yok , kullanımımdaki tecrübelirm ile söylüyorum tabi bunları , tabi kişiden kişiye çok değişir ,birde sizin istanbulda girdiğiniz parkurlarda çok rahat yürür gibime geliyor ,difransiyel yüksekliğinden dolayı ,birde güç ve tork var tabi, ama dar alanlarda sıkıntılı ,onuda direksiyon turu ile yeniyorsun ,ama ağaç geçişi ,dar geçişler ,hali ile biraz sakat oluyor ,esasında bir hafta sonu istanbuldaki parkura kaçabilsemde gözümüzler görsek ne yapacağını ,bende istiyorum performansını görmek ,hoş müco ile aşağı yukarı aynı sadece o biraz daha hafif ve önde kilit var , kasa bende daha uzun galiba birazda geniş ama çok az

abi soyle diyim, mucahitin araba bile agir ve buyuk geliyor oralara, bazi yerlere ben discovery yi bile sokarken cok zorlaniyorum. azcik kaydirdim cam gitti bir yerde. o yuzden kisa kasa 35 yada 38 lastikli biseymi alsam bunun yerine diye dusunmeye basladim, ama uzun yol da sevdigim icin dizel disco2 hala en ideal orta yolu bulan arac benim icin. Yada yavuz abinin disco1 i gibi bisey yapip daha ucuza , yaninada tyt yaris alirim bir tane sehir ici :D hem tyt ci hem lr ci olurum bende ;D

Tempus' Alıntı:
abi soyle diyim, mucahitin araba bile agir ve buyuk geliyor oralara, bazi yerlere ben discovery yi bile sokarken cok zorlaniyorum. azcik kaydirdim cam gitti bir yerde. o yuzden kisa kasa 35 yada 38 lastikli biseymi alsam bunun yerine diye dusunmeye basladim, ama uzun yol da sevdigim icin dizel disco2 hala en ideal orta yolu bulan arac benim icin. Yada yavuz abinin disco1 i gibi bisey yapip daha ucuza , yaninada tyt yaris alirim bir tane sehir ici :D hem tyt ci hem lr ci olurum bende ;D

evet evet kürşat galiba , en doğrusu bu şekilde yapmak , esasında ben bu işin yıllardır savaşını veriyorum tek araç diye ama olmayacak ,tecrübeli dostlar, abilerimiz yıllardır bana söyler dururlar ,tek araba olmaz ,maliyetli olur diye ama haklılar ,2 araç yapmak lazım biri dağa bayıra ,biri işe :D ,

Yunus ve Kerim nerde yahu ???

Mustafa Abi aracınız hayırlı olsun :smiley:

Başta üzülmüştüm ama anladım, Disco yu sattığınız için şehiriçi kullanım amaçlı aldınız VX100 ü ::smiley:

cihanülker' Alıntı:
evet evet kürşat galiba , en doğrusu bu şekilde yapmak , esasında ben bu işin yıllardır savaşını veriyorum tek araç diye ama olmayacak ,tecrübeli dostlar, abilerimiz yıllardır bana söyler dururlar ,tek araba olmaz ,maliyetli olur diye ama haklılar ,2 araç yapmak lazım biri dağa bayıra ,biri işe :D ,

abi hatta 3 arac lazim, birisi uzun yol, kamp
birisi agir offroad
birisi sehir ici ;D ;D ;D

ben simdi hepsini bir arabaya yaptirmaya calisiyorum araba ne yapsin ;D

SDC' Alıntı:
Yunus ve Kerim nerde yahu ???

Mustafa Abi aracınız hayırlı olsun :smiley:

Başta üzülmüştüm ama anladım, Disco yu sattığınız için şehiriçi kullanım amaçlı aldınız VX100 ü ::smiley:

birazdan damlarlar , şehir içi mi değilmi görürüz 2 ay sonra , bu arada sen gelmiyormusun yahu ,hafta sonu ,bütün kızlar toplandık :D

cihanülker' Alıntı:
birazdan damlarlar , şehir içi mi değilmi görürüz 2 ay sonra , bu arada sen gelmiyormusun yahu ,hafta sonu ,bütün kızlar toplandık :D

mustafa abi defenderi kaca saticak acaba , hayalimdeki defender oda be ;D

cihanülker' Alıntı:

Ya gelmek istiyorum ama Yunus gelirse gelebilirim :-\

Biliyorsun gece yolculuğunda uyuma, yolda fil görme, tabelaları adam zannetme gibi sorunlarım var :D :D

Onur geliyor benimle ama dönmüyor...

Hem gelirsem ben gece nasıl konaklayacağım, doğru dürüst kamp malzemem bile yok 8)

SDC' Alıntı:
Ya gelmek istiyorum ama Yunus gelirse gelebilirim :-\

Biliyorsun gece yolculuğunda uyuma, yolda fil görme, tabelaları adam zannetme gibi sorunlarım var :D :D

Onur geliyor benimle ama dönmüyor...

Hem gelirsem ben gece nasıl konaklayacağım, doğru dürüst kamp malzemem bile yok 8)

ben de aynı durumdan muzdaribim ama yavaş yavaş düzüyorum kamp malzemelerimi =)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR