7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
valla cihan abi, tv programi daha kapsamli is ama , dergi cikartabiliriz :smiley: off road ve doga sporlari ustune bir dergi su an piyasada yok. yavuz abi gibi icimizdeki adamlar her sayida bildiklerinden 3-5 sayfa yazsa zaten dergi biter :smiley: icine geziler arac modifiyeleri kamp koydunmuda tamamdir :smiley:

4x4 free life ı hatırlarmısnız ? çok güzel bir dergiydi aynı bu mantıkta çıkıyordu, dağıtım sorunları yüzünden kapandı, sırf kapanmasın diye bulduğumda 3 er 4 er alıyordum.

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
süper fikir ,hemen başlıyoruz alt yapı çalışmalarına ,:D, birazda reklam aldıkmı ,tamam ,ama işin bir piar ını yaptırmak lazım ,kaç kişiye ulaşır ,ne satar ,dağıtım vs gibi sen başla yavaştan ,benden tam destek

Dergide dergi satışından daha çok reklam gelirleri yer tutar dolaştığın yerlerdeki otel ve lokantaları tanıtarak dahi büyük iş yapılabilir.

cihanülker' Alıntı:
süper fikir ,hemen başlıyoruz alt yapı çalışmalarına ,:D, birazda reklam aldıkmı ,tamam ,ama işin bir piar ını yaptırmak lazım ,kaç kişiye ulaşır ,ne satar ,dağıtım vs gibi sen başla yavaştan ,benden tam destek

abi dergi sektorunde cok tecrubem ve tanidigim var, boyle bir dergi 1 tane grafiker, 1 tane yazi isleri muduru, bir tane fotografci ile bile cikar, esas cozulmesi gereken problem, matbaa baski asamasi ve dagitim. Dagitim buyuk medya holdinglerinin elinde. onlarda dagitim icin cok buyuk paralar istiyor. is ciddiye bindiginde hepsini arastirip kagit ustune dokeriz. Boyle bir dergi adam gibi cikarttigimizda tonla reklam vericek firma var. Normal araba dergisi, tuning dergisi, gezi dergisi var , ama off road, kamp, doga sporlari ve gezi dergisi yok su an piyasada. Bu sektorlere is yapan tum firmalarda reklam verir dergi iyi oldukdan sonra

acemi80' Alıntı:
Ben şimdi bekliyorum kadroda yer kalırsa ben zaten emekli adamım Yavuz gibi pahalıya mal olmam kontenjandan idare ederim. ;D ;D ;D

waaaay sen hocama bak hemen sattı bizi ;D ;D ;D ;D Merak etme hocam aldığım maaşın hakkını veririm ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
abi dergi sektorunde cok tecrubem ve tanidigim var, boyle bir dergi 1 tane grafiker, 1 tane yazi isleri muduru, bir tane fotografci ile bile cikar, esas cozulmesi gereken problem, matbaa baski asamasi ve dagitim. Dagitim buyuk medya holdinglerinin elinde. onlarda dagitim icin cok buyuk paralar istiyor. is ciddiye bindiginde hepsini arastirip kagit ustune dokeriz. Boyle bir dergi adam gibi cikarttigimizda tonla reklam vericek firma var. Normal araba dergisi, tuning dergisi, gezi dergisi var , ama off road, kamp, doga sporlari ve gezi dergisi yok su an piyasada. Bu sektorlere is yapan tum firmalarda reklam verir dergi iyi oldukdan sonra

bende başlıyorum araştırmaya :D

acemi80' Alıntı:
O düşüncenin farklı bir versiyonu da benim kafamda var Kürşat İller için turistik yerlerini tanıtıcı 4 mevsim fotoğraflar çekmek. Bu özellkle yeni il olmuş yerlerde şimdi büyük bir ihtiyaç her ay bir ilin valiiği ve belediyesi iş adamları ile işi götürsen zaten birkaç yıl alır. Bu arada da TV için offroad filimler çekersin

bir taşla iki kuş

abi zaten ben bir geziye gidersem ve bunu profesyonelce yaparsam, etinden sutunden herturlu is cikartirim, video ceker , program yaparim, foto ceker dergide yayinlarim. Fotolari turizm amacli satarim vs vs.

hatta tek isimi bu haline de getiririm gerekirse.

discovery-V8' Alıntı:
waaaay sen hocama bak hemen sattı bizi ;D ;D ;D ;D Merak etme hocam aldığım maaşın hakkını veririm ;D ;D ;D ;D ;D

Yok satarmıyım. Cümleye dikkat!!! bekliyorum kadroda yer kalırsa diyorum, yani sizlerden sonra yerkalırsa işin kıyısından bende girerim diyorum :D

cihanülker' Alıntı:
BENDE bendee , akşamdam akşama 1 şişe votkam, 3 adet redbulum var onuda çok görürseniz içmem :D

Ben redbull u dedeyle paylaşmam baştan söyliim sonra kavga çıkıyor ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR