yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Altuğ bu şimdi kalıpmı oluyor
Altuğ bu şimdi kalıpmı oluyor
yunus bager' Alıntı:Altuğ bu şimdi kalıpmı oluyor
Peki bu birabir aynı sı diyorsun erkekmi dişimialtug onaran' Alıntı:yok abi bu çıkacak ürünün birebir kopyası bundan kalıp alıcaz sonra aynısından üreticez
yunus bager' Alıntı:Peki bu birabir aynı sı diyorsun erkekmi dişimi
Tamam anladım aslında işi birazdaha geliştirirsen modelleri Döküm modelcilerde yaptırabilrsin hemde 2 parça olur mağzemeyi dökünce içinden çıkarmasıda kolay olur böyle bir düşüncev varsa yardımcı olmaya çalışırım yapacagın şeyin tknik resmini cizmen yeterlialtug onaran' Alıntı:bu erkeği yani ürün kalıp dişisi oluyor
yunus bager' Alıntı:Tamam anladım aslında işi birazdaha geliştirirsen modelleri Döküm modelcilerde yaptırabilrsin hemde 2 parça olur mağzemeyi dökünce içinden çıkarmasıda kolay olur böyle bir düşüncev varsa yardımcı olmaya çalışırım yapacagın şeyin tknik resmini cizmen yeterli
Yok yok metal değil dökümcülerin kullandığı ağaç modelaltug onaran' Alıntı:sağol abi konsolu tek kalıptan çıkacak şekilde ayarladım sonradan üzerinde işleme gerek kalmayacak
zaten iki parça ciddi metal bir kalıp olursa direk plastik döküm olur ama talep bunların maliyetini karşılamaz![]()
altug onaran' Alıntı:hocam sizlerle bir arada olmayı çok istiyoruz bir sponsor ayarlayabilirsek gelicez![]()
acemi80' Alıntı:Ekip büyük oranda geliyor anladığım kadarı ile inşallah bir hal çaresi bulursunuz
altug onaran' Alıntı:hocam konsol nasıl olmuş![]()
acemi80' Alıntı:Baktım baktım çok fazla bir şey anlamadım düğmeler olmadığı için kavrayamadım herhalde o yüzden yorum yapamadım ;D Genel çerçevesi ile 2010 ları andırıyor ama o kadarlığını söyleyebilirim