7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,012
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Kürşat pigme kadar kafana taş düşsün ;D ;D ;D
ama şunu anladım ben eşşeğe biniyormuşum . ;D ;D ;D
Çağlar sağolsun bir aracın yanal açıda bile ne kadar dengeli olduğunu bana gösterdi,
tek hedefim var artık ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çağlar sağolsun bir aracın yanal açıda bile ne kadar dengeli olduğunu bana gösterdi,
tek hedefim var artık ;D

Sen oldun oldun :smiley:) Zamanı geldi artık ;D

tek hedefim var artık ;D

temiz bulursak topdan alalim 5-10 tane ;D

Tempus' Alıntı:
valla, geriye eve donmek icin 500 km yolum olan hicbir yerde araci oralara sokmam kusura bakmayin ;D caglarin girdigi yere asla sokmam benim arabam o isler icin yapilmadi

ama caglari orda da kutladim iyi cesaret yaptigi is. ufuk abinin araci zaten ordaki araclar icinde en iyi arazi seysiydi, onla kimse boy olcusemez :smiley:

Sağol kürşatcım :smiley: o kadar da değil yahu bende bi yerlerde batarım :smiley: arada sırada oluyo ama sonuçta oluyo yani :smiley:

Dede çaydanlığı ayrı tutuyorum . ;D

Ay gerçekten yani, ben Ufuk beyin aracını görüyordum ama hiç ofrot yaptığını görmüyordum, heralde şekil için yapmış diyordum yaniii...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Sağol kürşatcım :smiley: o kadar da değil yahu bende bi yerlerde batarım :smiley: arada sırada oluyo ama sonuçta oluyo yani :smiley:

abi batmak mesele degil unimogda batiyor :smiley: ama senin lastik buyuklugu, motor gucu, ve hafiflik oranlarinda rakibin yoktu orda,

ufukozkan' Alıntı:
herzaman öyle yapıyolar :smiley: ben geçdikden sonra da kavgaya başlıyolar yok sen geçtin ben gittim vs vs :smiley:

Yok abi yook, ben bu gezide anladım herşeyi. ;D ;D

Şaka maka çok güzel oldu Güvenç ya. Ekspedisyon tarzı. Rotalı parkurlar çok daha keyifli oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR