yunus bager' Alıntı:Yavvv kürsad ben ne diyorum sen diyorsun yarın gelde su suzanı görelim
Abi keşke öyle demeseydincihanülker' Alıntı:anaaaa ben olmayınca yunusum bile offroadçu olmuş be yavvv ,hemde defenderla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi öyle olsun bakalım sirada 1 defender kaldı bagaj ve vinç tamponu yapılıyor ondan sonra şimdilik başka iş yokTempus' Alıntı:ya gelebilsem gelicemde gelemiyorumki, dur haftaya ön kilitte gelip takılıcak ondan sonra gelirim hem ;D hatta sizin sepet yaptırma sıranız bittiyse belki zuki ye sepet bile yaptirirz ;D
amanos80' Alıntı:Cümleten iyi akşamlar...
yunus bager' Alıntı:Hadi öyle olsun bakalım sirada 1 defender kaldı bagaj ve vinç tamponu yapılıyor ondan sonra şimdilik başka iş yok
Tempus' Alıntı:yunus bu 4Runner ların problemi ne neden tutulmuyor?
yunus bager' Alıntı:Valla hiç bilğim yok hatta böylebir aracın olduğundan bile yeni haberim oldu meğerse yandaki sitede birtane varmış ben onları bildiğimiz hilux zannediyormuşum![]()
Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olurTempus' Alıntı:sen zaten bir tek defender lar var sanıyorsun arazi şeysi ;D
yunus bager' Alıntı:Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur![]()
Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir
yunus bager' Alıntı:Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur![]()
Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir