7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,250
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
yanlari avusturalyadan getirttim 49 dolar led ikili park beyaz sınyal sari tuv için onler kristal beyaz çakarlar için 69 dolar dordu ama lavuk gondermıyor ugraşiyorum.

ben ingiltereden getirmedim burdan aldım sorarım arar nataş a ;D

bende ingiltereden beyazları ısmarladım arka tampon ışıkları ile birlikte 60 civarı sanırım.

Etiketler

mrksizin arabaniz ucuz ve uyduruk oldugu için herkez almişş sayisida cok ondan yan sanayisi gelmiş tr ye ama bizim makina asil krallar almiş ondna yan sanayi yok. klas makina herşey serviste pagli olabilir.

RedlinE' Alıntı:
mrksizin arabaniz ucuz ve uyduruk oldugu için herkez almişş sayisida cok ondan yan sanayisi gelmiş tr ye ama bizim makina asil krallar almiş ondna yan sanayi yok. klas makina herşey serviste pagli olabilir.

70 000 e malolmuş arabaları 20 000 liklerle kıyaslama ;D

yeme beni o araç 25/26 da anca sonlanir. ilk 6 aydada uzerine bir 5 daha koy ahanda buraya yaziyorumm.

RedlinE' Alıntı:
Yavuz abi dogrudur.
Bu konuda sizi tebrik etmek lazim.
Ben sizin gibi sabirli degilim uzun yolda 80/90 beni bozar.
ufak araba var multıjet az yakar çok kaçar 6 ileri onla takiliyoruz.
Hersene net 25 binim vardir ke

Yani diyorumki benim 80 arazi araci yol falan bozar onu alişmasin.

Ama siz tenekeciler aracinizi yolda kullanmakdan zevk aliyosunuz mesela cem kapida 3 arabasi var hala o koca essekle gidiyo uzun yola NEDEN: megolaman adam sif millet vayyy anasiniyaa adam ne araba yapmiş desinler diye
ÇUNKÜ: o lafi sadece affatta duyar arazide işi bilen adamlar vayy kerizim ne ayiklandi diyor.

yok canım oyle degil biz ona land askı dıyerım ayrıca sızın kullanmama sebebınız arıza yapmasından korkuyorsunuz hadı ıtıraf et hadı kasma kendını senede 2 defa arabayı cıkarıyorlar toyota bulusması vs ondan sonra ev kıtle kapıları bırdahakı bulusmaya kadar kapıda bız oyle degılırızkı asfaltta arazıde kampta hanımla kah aıle arabası kah sehır arabası kah AGIR OFFROAD arabası yanı heryerde dere tepe tuz e tabıkı bukadar kullandınmı servıse gırıyor araba hakkını verıyoruz hakkınıda oduyoruz bu ısler boyle canım mucom benım hadı test ederım 20000 km her hafta sonu agır offroad hergun gunluk kullanım cıkardıkları arızala bakarım karsılastırarım ozaman ortaya cıkar mesele

en eski vx80 kullanıcılarından birisi ismi lazım diil ;D bizim araba off road arabası diil, kamp arabası çok ağır ve büyük bakma biz off roadda yapıyoruz dedi bana ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
en eski vx80 kullanıcılarından birisi ismi lazım diil ;D bizim araba off road arabası diil, kamp arabası çok ağır ve büyük bakma biz off roadda yapıyoruz dedi bana ;D ;D ;D

sende bunun üzerine arabayımı sattın ;D ;D

Cem is yerinin kapisindaki jeep kimin di kardesim unutmaki dibimdesin her dakika basarim tukkanini

Adamin arkasindan konusmayin
Araba kopek gibidir
Nasil egitirsen hazirlarsan o amaca hizmet eder.

Benim aracim dar alanlari segmez buyuk cunki

Bu konuyu delikanli adaminki buyuk olur diye kapatiyorum

RedlinE' Alıntı:
Sizde ozendigim tek şey var. çok kenetlenmişsiniz.
Geçen sakalli abimin oraya gittim. Herkez kankaa ulandedimne iş kendime sonra aklima geldi adamlar her akşam burda eşlerinden çok goruyolardir birbirlerini olcak tabi.

Mucoda laf mi yok, bence hic ugrasmayin ona laf yetistirmeye ;)

Burda cok onemli bir noktaya deginmis, gerci saka yollu yazmis ama gercek.

Land rover kullanicilari ciidi bir sekilde kenetlenmis, kendileri ve birbirleri ile cok barisiklar. Bazi markalardaki gibi fanatizim ve hosgorusuzluk yok. ;D

Durun siz durun şu araba tam bir bitsin 2-3 hafta sonra ben mücoyu ofroyt a götürücem ne videolar ne fotolar çıkıcak durun siz ;D ;D ;D ;D

Mücahit, senin T*y*t*'yı en son 1 yıl önce gördüm arazide, o da bizim Kaan'ın kız arkadaşının şu geçişi yaptığı yerde. Hele bir gel Cem'in Td5'inin peşinden Belgrad'a, Lopze'e ondfan sonra atıp tutmaya devam et.

Kürşad'ın en eski VX80 kullacısından aktardığı sözü ben de duydum şahitim ;D VX80 çok güzel bir kamp arabası hatta Cihan'ın VX100 en iyisi. Ama iş ciddi off-road'a gelince Defender (Tdi, V8, Td5) ile kıyaslamak doğru olmaz.

toyota alırsam bir daha sanırım FJ70 olur güzel motorlu bulursam ve makul fiyata. 80 alıp tekrar belgradlara sokmam yazık :smiley:

içimde kalan tek araç pajero 3.5 v6 3 kapı. Bir gün onuda yapıcam bakalım ne zamana kısmet olursa ;D ;D ;D

ama şimdi discovery v8 den acayip memnunum , yarında off roadda deniycem kilitsiz halini iyice emin olurum artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR