agalptekin
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Oncelikle herkese sevgi ve saygilar, yıllardır ailece çadırla gezdikten sonra biraz konfor arayışi sonucu karavan almaya karar verdik, onceliklerimiz ve maddi imkanlarimiz bizi 750+ bir çekme karavana yonlendirdi ancaaaaak internette olsun forumda olsun ciddi bir bilgi eksikliği ile karşılaştım ya da ben iyi arastiramadim...<br />
Bizzat 750+ kullanicilarindan ricam su sorulara yanit vermeleri ki benim durumumda olan bircok kisi icin de toparlayici bir başlık olsun...<br />
<br />
1. B sınıfı ehliyeti BE yapabilen var mı yoksa D mi almamız gerekiyor? Maliyeti nedir?<br />
<br />
2. Yıllık vergiye tabi midir? Eğer tabiyse Ucretleri hakkinda kendi karavaninizin ozellikleriyle odediginiz miktari belirtirseniz ortalama bir fikir verebilirsiniz.<br />
<br />
3. Mevzuatta muayenin 2 yılda bir olmasi gerektiği açıkken her yıl yapıldığını ogrendim bu konuda itiraz edip sonuca ulasabilen oldu mu? Eğer ulasabildiyseniz izlediginiz usul nedir?<br />
<br />
4. Zorunlu trafik sigortasina tabi midir? Eğer tabiyse Ucretleri hakkinda kendi karavaninizin ozellikleriyle odediginiz miktari belirtirseniz ortalama bir fikir verebilirsiniz.<br />
<br />
Deneyim sahibi ustadlarin konuya açıklık getirecegine inancimla ve gorusmek dilegiyle...</div>