77 cj5 karburator yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dragut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,870

dragut

Ana Kamp
Merhaba,
Uzun senelerden beri cj5 kullanicisiyim alirken bilmedigimden hata ile gorunuse kanip 77 model aldim fakat ondan sonra neredeyse 16 milyar masraf yapip araci sekle semale soktum ( kilitli , sapkali aks. skyjacker yuseltme, elektrikli atesleme , disk frenler, vinc, motor rektifiye, hidrolik direksiyon kutusu yenileme, vesaire...).

araca benzin deposu temizleme kimyasali doktukten sonra ki pek akillica bir is degildi karburatoru erittim temizlenemeyecek durumda ve yuksek devirde araba yigilma yapiyor.

simdi bir karburator arayisindayim. turkiyede bulabildigim iki alternatif cikti ne derece iyiler deneyimi olanlardan bilgi rica ediyorum.

1 weber performans serisi KL513 cift bare parca numarasi 55134 900 tl

2 carter orjinalin yenilenmis ve bakim gecirmis hali cift bare 600 tl

hic bilmedigim ve aracin yururune direkt etki eden bir konu oldugu icin her turlu yorumunuza ihtiyacim var.

sevgiyle...

Etiketler
Ynt: 77 cj5 karburator yardim

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve aracınızı güle güle kullanınız. yeni bir karbüratörden önce karbüratör tamir takımı ile sorunu gidermeye çalıştınız mı?

sicak karsilayisiniz icin tesekkur ederim. tamir takimi denedim zaten uzerindeki karburator 2 kere tamir takimi ile yenilenmisti fakat durum kotu kapali kisimlarina pislik islemis durumda hatta delik acarak temizlemeye calistim sonra deligi kapattim arac calisiyor fakat performans yerlerde illaki degismesi gerekiyor gibi.

forumda sizi yönlendirecek konunun uzmanları ve her türlü parçayı temin edebilecek yedek parçacılar var, bekleyin, mutlaka yardımcı olacaklardır, kolay gelsin.

Aramıza hoşgeldiniz. Bende de 77 model CJ5 var. Aracımda Carter marka çiftbare karbüratör var ama ben de memnun değilim. 2 defa tamir takım gördü ama nafile ayar tutmıyo. Burda bi yerlerde okumuştum esas offroad turnuvalarına giren abilerimiz WEBER öneriyor...

Karbüratör ayarını ve bakımını bu işi yapan uzman ustalara gösterin..Kesinlikle ellerinde american çıkma karbüratörleri vardır toplarlar..Tabiki hangi şehirdesiniz ustaları çıkar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=306.0

Bu konuda servisler ustalar çıkmacılar var inceleyin derim... ;)

Tekrar sevgiler, yabanci forumlarda arastirmama istinaden karsima hep weber K551 model cift bareli elektronik , chrome filtreli performans karburatoru cikti. Turkiye fiyati 900 TL amerikadan tel order ile nakliye dahil 450 dolara getirebilecek gibiyim. Tabi gumrukte takilma ihtimali de var. Bu kadar para vermeden once sadece dogru secim olduguna inanmak istiyorum.

Weber cift bare performans karburator chrome filtresi ile alindi. Performan konusunda ileride umarim olumlu bilgiler verecegim.

taroto tarkandan 900 tl ye aldim kredi kartina 5 taksit

yurtdisindan getirtmek istersen 450 dolara mal oluyor arada ciddi bir fark var fakat gumrukte takilma riski var takilirsa ayni oparayi gumruge odeyeceksin bir de yaklasik 3 hafta suruyor eline ulasmasi

araci karburatorcuye gonderdim fakat urunu eline alinca bile budur diyor insan. adamlar borusundan kelepcesinden civatasina kadar herseyi on numara yapmis

dragut' Alıntı:
taroto tarkandan 900 tl ye aldim kredi kartina 5 taksit

yurtdisindan getirtmek istersen 450 dolara mal oluyor arada ciddi bir fark var fakat gumrukte takilma riski var takilirsa ayni oparayi gumruge odeyeceksin bir de yaklasik 3 hafta suruyor eline ulasmasi

En iyi kararı vermişsin, güle güle kullan. Bir zamanlar ben yurtdışından parça getirtme meraklısıydım (vw beetle için). Her parça katalog fiyatının tam üç katına maloluyor. İthal müsaadeniz olmadığı için gümrük sorun oluyor. Ya bir komisyoncu bulup gümrükleme yaptırıyorsunuz, ya da gümrüğe terkediyorsunuz. Tamamı plastik parçalarda hiç sorunum olmamıştı. Metal aksamlılar yedek parça diye mutlaka gümrüğe takılıyor.
Ben kataloglardan bulduğum parçalar için Taroto - Tarkan'la görüşüyorum. Sağolsun, imkanı varsa benim için getirtiyor.

Dün yine karbüratörcüye gittim. Elimde deldirmeye kıyamadığım sıfır CARTER marka çitboğaz karbüratör vardı onu taktırdım. LPG yi de mikser ile taktırdım. Şu an LPG ve benzinde çekiş iyi bakalım yakıt olarak ne kadar yakacak. ilerleyen zamanlarda yakıt bilgisini veririm.

dragut' Alıntı:
Weber cift bare performans karburator chrome filtresi ile alindi. Performan konusunda ileride umarim olumlu bilgiler verecegim.
arabanın cekişinde fark ettimi bu karburötör biraz bilgi alabilirmiyim benim aracımda rambalarda bayılıyor bundan kaynaklanabilirmi

arkadaşlar gerçi sayfayı açan arkadaş karbüratörünü almış ama olsun bende vber performan karbüratörü çift bare var arkadaş 900 tlye almış ama olsun bende 700 tlye satıyorum resimleri ve irtibat için linke tıklayınız.http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84855.msg1085875#msg1085875

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler