8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAVARAMAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,749

NAVARAMAN

VANARA ;)
Yer
İSTANBUL
Sevgili GezenBilir ailesi dostlarımı 8Ağustos Pazar günü Maltepe Kültür Merkezi Manolya salonunda saat 19:00 da nikahıma beklerim Gezenbilir ailesinin yeni bir üyesi olarak aile kurmanın sevinciyle herkese sevgi ve saygılarımı sunarım selamlar

Etiketler
Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum

Profilinizde bulunduğunuz yer VAN olarak görünüyor.. : Maltepe Kültür merkezi yazınca eminim çok yerde vardır
Size ömür boyu sağlıklı ve mutlu geçecek bir beraberlik diliyorum.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Davetiyenizde harika olmuş..

( Bu arada cesaretinizide kutlarım.. bir bakmışsiniz birkaçbin kişilik bir gezenbilir üye grubu peki geliyoruz deme ihtimali için yani ;D )

Mutlu olun, mutlu yaşayın, bir yastıkta kocayın

Çok teşekkürler ederim arkadaşlar tebrikleriniz için D.yerim Van doğru ama ikametim İstanbul İstanbulda olan gelebilecek olan bütün Gezenbilir ailesini beklerim

dünyada van ahrette iman istanbulda evlan .hayırlı olsun diyelim.allah düzüneler versin sağlikla.

Hakan hoş geldin
Keşke burada olabilseydim ama biliyorsun ki Ayvalık'ta olacağım o tarihte, Eşimin ve benim gönlümüz sizlerle, ayrıca Ümit abi hepimize yeter ;D

İki ay ve on gündür evli olan biri olarak kocaman mutluluklar diliyorum

Bayaaaa bir yol alıp evdi eşyaydı hepsini Allaha şükür bitirdik sayılır şafak 11 hadi bakalım bütün dostlara selamlar

Allah mesut etsin, tebrik ederim.