Abi, daha kar yağmamıştır oraya. Bende kar yağdığında kayak yapmaya gideriz diye düşünüyordum + arka tamponum tamirde tamponsuz geziniyorum+ hem yoğunluktan BF'leri alamadım, lastikleride denerim diyordum.
Abi, daha kar yağmamıştır oraya. Bende kar yağdığında kayak yapmaya gideriz diye düşünüyordum + arka tamponum tamirde tamponsuz geziniyorum+ hem yoğunluktan BF'leri alamadım, lastikleride denerim diyordum.
O zaman Kartepe on numara o konuda. Ama tesis az olduğundan yetersiz kalıyor. Eğer yürüyüş merakınız varsa İzmit yuvacık baraj yolunda karaaslan diye bir tesis alanı var. Mükemmel muhlama yaparlar, içinden dere akar kenarında mangalını yakarsın yürüyüş parkurları vardır. Aklınızın kenarında bulunsun bence. Bizde oralardayız bu hafta sonu. LR buluşmasını orada kamplı yapacağız.
İyi eğlenceler şimdiden sizlere.
arkadaşlar yarın Anadolu tem yolu üzerinde mehmetçik opette sabah saat 9.30 da buluşalım
orada kahvaltı yapmayan varsa kahvaltısını etsin ve saat 10 da yola çıkalım
telsizi olan yanına alsın
yemek işi için yanımıza bişey götürmeye gerek yok çünkü kartepe yolu üstünde bir sürü yemek yeri var
hele bir tanesi adı manzara imiş yarın kenarında karadeniz yöresi inşaat tekniği ile yapılmış altı uçurum önü komple göl ve dağ manzarası varmış
incelemek isteyene link
www.kartepemanzara.com
kartepe yolu sonunda kuzuyayla yolu varmış artık gidince gezecek yerleri de buluruz
son liste böyle
1-Mine&Arman Boyacı-------- Duster
2-mustafa ve ailesi----------- Duster
3-Selçuk ve eşi--------------- Duster
4-Akın Öksüz ---------------- vitara
5-Burhan Kaynar--------------Jimny
arkadaşlar yarın Anadolu tem yolu üzerinde mehmetçik opette sabah saat 9.30 da buluşalım
orada kahvaltı yapmayan varsa kahvaltısını etsin ve saat 10 da yola çıkalım
telsizi olan yanına alsın
yemek işi için yanımıza bişey götürmeye gerek yok çünkü kartepe yolu üstünde bir sürü yemek yeri var
hele bir tanesi adı manzara imiş yarın kenarında karadeniz yöresi inşaat tekniği ile yapılmış altı uçurum önü komple göl ve dağ manzarası varmış
incelemek isteyene link
www.kartepemanzara.com
kartepe yolu sonunda kuzuyayla yolu varmış artık gidince gezecek yerleri de buluruz
son liste böyle
1-Mine&Arman Boyacı-------- Duster
2-mustafa ve ailesi----------- Duster
3-Selçuk ve eşi--------------- Duster
4-Akın Öksüz ---------------- vitara
5-Burhan Kaynar--------------Jimny
6-Süleyman kaptan-----------Duster