Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ufuk abicim içinde kabaran bişiler varsa bugününde cumartesi olduğunu varsayarsak hiç durma yarına hazırlık yap ve bir grupla beraber yarın çalışmalara katıl derim yamaç bu şakaya gelmez bigün olur ah detrsin allahtan ben demedim hemen başladım (ama ahh ah bide snowboard yapabilsem) serbest yapıyorsan zaten yarı yarıya biliyorsun abi
ufuk abı bende serbestçiyim ama aynı zamanda yp de yabıorum ve emın ol serbest kadar zevklı eger skydiving gear veya parafoillerle atlayış yabdıysan bıraz yavaş gelır ama çok eğlencelıdır emin oll bide bendekı gibi bi ekibin olursa o zaman çok daha guzel olur bencede bı an önce başla abi saygılarımla..
abi nabdın draccar ögrenci paraşütü geç boşver onnarı abı ( skydiving gear-parafoil-katana-velocity-stiletto ve skywings 'den hayatta caymam abi bence sende cayma yaşasın hızz ve acro tabi serbestte