8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,507

Etiketler

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Hadi çabuk ama, bizi meraklandırmayın lütfen :smiley:

işte videoda geldi kusura bakmayın üzerinde oynama yada efekt yapamadım vaktim olmadığı için

[youtube=600,470]iCm2RdIdsDo[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=iCm2RdIdsDo

Tek kelime ile müşhiş. Bir serbestçi olarak yamaç sevdam gene kabardı... ;D

ufuk abicim içinde kabaran bişiler varsa bugününde cumartesi olduğunu varsayarsak hiç durma yarına hazırlık yap ve bir grupla beraber yarın çalışmalara katıl derim yamaç bu şakaya gelmez bigün olur ah detrsin:D allahtan ben demedim hemen başladım (ama ahh ah bide snowboard yapabilsem) serbest yapıyorsan zaten yarı yarıya biliyorsun abi

ufuk abı bende serbestçiyim ama aynı zamanda yp de yabıorum ve emın ol serbest kadar zevklı eger skydiving gear veya parafoillerle atlayış yabdıysan bıraz yavaş gelır ama çok eğlencelıdır :D emin oll bide bendekı gibi bi ekibin olursa o zaman çok daha guzel olur :smiley: bencede bı an önce başla abi saygılarımla..

parafoili sevmem. yaşasın drakkar... ;)

abi nabdın draccar ögrenci paraşütü geç boşver onnarı abı ( skydiving gear-parafoil-katana-velocity-stiletto ve skywings 'den hayatta caymam abi bence sende cayma yaşasın hızz ve acro :D tabi serbestte :D

benim zamanımda drakkar kraldı. parafoil çöktüğünden sevmezdim. drakkarla en azından termale girebiliyorduk

skydiver arkadaşım seni yamaçdada acro yaparken, competition ;) kanatlarla görmek isterim uçuşlarını yakından takip ediyorum:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR